Survivor 2013 9. Bölüm 1 Günü Neler Oldu - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

6 Nisan 2013 Cumartesi

Survivor 2013 9. Bölüm 1 Günü Neler Oldu

Survivor 2013 Panama adası Ünlüler ve Gönüllüler yarışmasında 6 Nisan 2013 Cumartesi 9. Bölümde adada neler oldu kim kazandı kim kaybetti tüm haberler yorumlar survivor videoları burada hd kalitesinde izleyebilirsiniz.

Survivor adasında 1 gün yapılan şüpriz ödül oyunu Ünlüler Takımı kazandı ve bugun 7 Nisan 2013 Pazar günü ödül oyunu kazanan yarışmacılar çikolataları yiyecekler. Ünlüler takımı çilolata oyununu nasıl mı kazandı.

Survivor 2013 Ünlüler takımında ödül oyunu Penaltı atışları için öncellikli olarak futbolcu Ümüt Karan kaleye geçti ve gayte güzel kurtarışları ile takımını 7-3 gibi büyük üstünlük sağlattı daha sonra Dağhan kaleyi devraldı bu kez ünlüler takımında Larisa ve Irmak bayan olarak gol atmayı başardırlar ve sonucunda 10-7 gibi bır skorla ödül oyunun kazandılar.

Aslına bakılırsa 9.bölüm ödül oyununu Ünlüler kazanmadı gönüllüler takımından Bozok kendi elleri ile hediye etti. Neden mi?

Her iki takımda bayanlar gol atmasını başardı larissa, ırmak, duygu, fatmagül (Bir) 1 gol atmalarına rağmen Bozok (Sıfır) 0 çekti. İşte Gönüllüler takımı neden kaybettiği ortada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020