Survivor 2013 Gönüllüler Adasinda Yemek Kavgasi - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

2 Nisan 2013 Salı

Survivor 2013 Gönüllüler Adasinda Yemek Kavgasi

Survivor 2013 Panama Adasında Ünlüler ve Gönüllüler arasında yapılan yarışmada geride kalan 3 hafta boyunca Gönüllüler Takımı resmen berbat bir takım görünümü sergiliyor.

Takım içinde yaşça en büyük ve güçlü görünen Bozok Gören beklenildigi gibi ne oyunlarda başarıolı olabiliyor nede takım lideri olmakta..geçen sene ki gönüllüler takımı lideri hasan yalnızoğlunu anma dan edemiyoruz bozok u görünce..

Hani bu takımı ve bozok u görünce insan ahh nerde geçen sene ki gönüllüler takımı ve takım kaptanı, o sakin, efendi fedakar ve bir okadar oyunblardaki başarılı performansları ile survivor izleme zevki veren hasan diyor ister istemez..

İlk hafta karşısında bir bayan degil kendi cüssesinde erkek varmış gibi gerizekalı diye bas bas bağıran dev gibi asabi sinirli bir adam damga vurdu survivora..kim mi tabiki bozok gören....dakika başı kendinden küçük bulduğu bir kıza saldıran bir adam..her an dövecek gibi insanı ürpertiyor..karşısında hakaretlerle tahrik olan ve sinirden çıldıran ne yapacgını şaşırmış haklı olduguunu anlatacam diye çırpınan ve tutunacak dal bulmayan ünlü ama gönüllü bir kız..

Alıştık her hafta mutlaka bir kavga bekliyoruz gönüllülerde bozok un fitilini ateşlediği..bu hafta bozok tuttugu 2 balıgı Seda ve Duygu nun yememesine karar verdi..siz ikiniz yemeyeceksiniz gidin balıgınızı kendiniz tutun demesi duygu ve seda ile takımı karşı karşıoya getirdi..takımdan kimse çıkıp bu lider olmak isteyen amas beceremeyen bu adama noluyor ya hırsını 2 kızdan mı çıkartıyorsun diyemiyor...

Bu gidişle gönüllüler takımı birleşmeye kadar kalamayacak..takımdan ya duygu ya bozok gidene kadar da aralarında savaş bitmeyecek..ama bozok kalırsa kadınlardan sonra erkeklere saracak görünen o ki..bugun koşulsuz şartsız isteklerine boyun eğenler ilk tekme de kendine gelecek ama biraz geç olacak ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020