Survivor 2013 Ünlüler Takımında Erkekler ve Kızlar Kapıştı - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

10 Nisan 2013 Çarşamba

Survivor 2013 Ünlüler Takımında Erkekler ve Kızlar Kapıştı

ünlüler adası kavga
Survivor 2013 Ünlüler adasında herşey gayet düzgün giderken Survivor Ünlüleri arasında kızlar ve erkekler arasındad Hindistan Cevizi açma kırma konusunda tartışmalar yaşandı.

Ümit Karan Survivor 2013 Ünlüler adasında kızlara yemek konusunda verdi veriştirdi. Yemeği biz yapıyoruz midye biz topluyoruz, balık biz tutuyoruz üstüne üstlük bulaşıklarıda Dağhan yıkıyor diyerek ünlülerin kızlarına lafları birer birer oturttu. Neyin söylemini yapıyorsunuz mesele Hindistan Cevizi değil sorun sizler adada bulunan 9 Kişi ile ortak bir karar verilerek birşey yapmıyorsunuz dedi.

Bennu Gerede Survivor 2013 Ünlüler adasında olanların 1 Ay gibi bir süredir devam ettiğini ve herkezin içine atması sonrası böyle bir tatsız tartışmanın çıktığını söyledi. Bir Hindistan Cevizi yüzünden olanlar bence iyi oldu diyen Bennu Gerede zaten biz hiçbirşey yapmıyoruz demekle yetindi. Biz survivor ünlüler kızları olarak zaten bulaşık yıkamıyoruz sahilde güneşleniyoruz denizde yüzüyor ve daha sonrada dinleniyoruz diyerek Ümit Karan adlı yarışmacıya cevap göndermesinde bulundu.

Larissa Gamecer de birden bire ateşli konuşmalarda bulundu aynen Bennu Gerede'yi destekleyerek biz adada hiçbirşey yapıyoruz sadece güneşleniyoruz ve dinleniyoruz diyerek ortamı dahada germeyi başardı sanırım. Survivor 2013 Ünlüler takımı erkeklerinin heriey kendilerini yaptığını söyledi.

Cengiz Coşkun Survivor 2013 Unlüler Takımı kızlarına özellikle Irmak, Bennu ve Larissa ya bizlerden ayrısınız ve bizlerden farklı bir grupsunuz deyince Larissa birden tepkisini neeeeeee diyerek verdi sonrasından grupta ayrılarak tek başına yan tarafta oturmaya başladı.

Survivor 2013 Ünlüler Takımında Erkekler ve Bayanlar arasında şimdiden gruplaşma olduğu bu konuşmalardan anlaşılmaltadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020