Survivor 2013 Yarışmasına Veda Eden Mustafa'nin Ardindan - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

10 Nisan 2013 Çarşamba

Survivor 2013 Yarışmasına Veda Eden Mustafa'nin Ardindan

Survivor 2013 Gönülüler Takımından 8 Nisan 2013 Pazartesi sms oyları sonucu elenen 3 isim Mustafa Sürmen survivor adasından ayrılışının ardından adada arkadaşları kendisi için neler söyledi hepsi burada.

Öncelikli olarak adadan ayrılmadan önce arkadaşlarına bırakmış olduğu Gold Adası City Marina 1983 yazılı Tişörtü tüm takım arkadaşları tarafından beğenildi ve orada asılı kalsın dendi ve sonrasında ilk yorumu Fatmagül yaptı Musti şimdi en az 10 kilo alır diyerek sözlerıne girdi ve Bozok hayır almaz beni bekleyecek dedi. Mustinin kilo alması için en az 2 hafta yemek yemesi gerekir o kolay kolay kilo alamaz diyerek devam etti sözlerine. Himi Cem survivor 2013 günüllüler adasında Mustafa'nın çok zayıfladığını dile getirdi. Ardından Murat devreye girdi ben en azından yemek yerken doyuyorum doyduğumu biliyorum ama o bilmiyor diyerek devam etti.

Mustafa survivor 2013 adasından ayrıldıktan sonra arkadaşlar bir yanımız eksik artık demekle yetindiler ve Mustafa arkadaşlarını ne kadar sevdiklerini göstermiş oldular.

Bundan sonra kazanacağımız ilk oyunu Mustafaya hediye edeceklerini söylediler.

Hilmi Cem İntepe adadan ayrılan Mustafa için çok üzüldüğünü ve adadan gidenin Duygu olması gerektiğini ama gidenin sevdiği arkadaşı olması kendisini fazlası ile üzdüğünü söyledi. Fatmagül ise Mustafayı bir kardeşi gibi sevdiğini söylerken devreye sivri dilli Duygu girdi.

Survivor 2013 gönüllüler adasında benimde insan olduğum unutuluyor diyerek söze giren Duygu Çetinkaya arkadaşını sevdiğini fakat belirli kişilerin maşası olduğunu Gönüllüler Takımı içinde performansının kötü olması dolayısı ile elendiği onun yerine adadan gitmesi gereken çok insanın olduğunu söyledi ve ekledi çok pişmanım dedi.

Murat ise Mustafayı iyi tanıdım tanıdığımada çok mutluyum gidişi beni çok derinden üzdü demekle yetindi.

Survivor 2013 Günüllüler Adasında Dugu Çetinkaya yine yanlız yaşamaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020