Survivor Günüllüler Duygu Bozok Kavgasi - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

29 Nisan 2013 Pazartesi

Survivor Günüllüler Duygu Bozok Kavgasi

yarışması
Survivor 2013 Gönüllüler takımı oyunlara damga vurmak yerine her hafta kavgaları ile damgasını vurmaya devam ediyor. Duygu kameralara oynuyor öyle bir kişi varkı kalıp desen yerinde boy desen yerinde endam desen ona keza ama gücü sadece bayanlara yetiyor işte.

Ne yapsın oda kendini öyle mutlu görüyor ki kameralara oynayan bir kız ile survivor yarışmasında durmadan kavga ediyorlar. Biz izleyiciler olarak sizlerin ağza alınmayacak sözlerinizi dinlemek istemiyoruz. Bu bir oyun gücün yetmiyorsa kaybedecek ve elenerek adayı terk edeceksiniz. Öyle kameralara oynayarak olmaz bu iş.

Acun Ilıcalı bu işin artık piri olmuş baktıkı ilk 3 hafta Gönüllüler takımından bi halt olmayacak en iyisi duygu bozok burada kapışsın ünlüler takımı laylay lom yaparak zaten oyunları kazanıyor.

Duygu Çetinkaya ile Bozok Gören'in kavgaları artık tat vermiyor farklı birşey denemeleri gerek. Çünki çok yapmacık olmaya başladı buna Acun Bey mutlak el atacaktır.

Bir olay dikkatimi çekti 19. Bölüm dokunulmazlık oyunu oynanırken Fatmagül Fakı adlı yarışmacı sakatlandım diyor çıkıyor. Tamam sakatlanabilir ama bakıyoruz yüzmesini beceremiyor bu kız ki platforma çıkacak çekiçle topun oldugu porseni kıracak suya atlayacak yüzecek te takımına puan kazandıracak. Ne oldu ben sakatlandım ayrılıyorum. Ya peki bunun cezası yokmu karşı takım hiçbirşey kazanamıyormu.

Neden Doğukan Manço tam 5 oyun oynadı tek olarak. Sebep neden niçin? Çünki 2 kez diskalifiye edildi artı yoruldu ama devam eden Manço kazanan takım Survivor Gönüllüler.

Garip Bir Oyun Değilmi Sizce Survivor.

Yorum Sizlerin.

Survivor 2013 Fun Club

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020