Survivor Oyunu Kurallar ve Formatı - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

27 Nisan 2013 Cumartesi

Survivor Oyunu Kurallar ve Formatı

formatı
Survivor ilk ABD sezonunda İsveç serisi ile aynı genel biçimi izledi. On altı veya daha fazla oyuncu, iki veya daha fazla "kabileler" arasında bölünür uzak izole bir yerde (genellikle tropikal iklim) alınır ve yaklaşık bir ay için yetersiz malzeme ile kapalı arazi yaşamak zorunda kalıyor. Sık fiziksel zorlukları diğer kabile kendi oyuncularından biri kapalı oy gerekir "Kabile Konseyi", katılmak zorunda, yiyecek ya da lüks, ya da "dokunulmazlık" için senin, için birbirlerine karşı ekipleri çukur için kullanılır.

Bir kez yarısı oyuncular kabileleri tek bir kabile birleştirilecek ve yarışmalar bireysel olarak vardır, geri kalan ise; birçok bu aşamada formu oyunun "jüri" dışarı olarak olduğunu da kazanan bağışıklık üzerinden olarak olmaktan bu oyuncu engeller . Kalan oyuncular jüri üyelerine kendi halinde savunmak nerede bir kez aşağı iki ya da üç kişi için, bir son Kabile Konsey tutulur. Jüri daha sonra oyuncu "Sole Survivor" olarak nitelendirilmesi gereken için oy ve gösterinin ödül kazanmak. ABD sürümü için her mevsim, bu Sole Survivor başlık ek olarak 1 milyon dolarlık ödülü dahil etmiştir, bazı mevsimlerde böyle bir araba gibi ek ödüller dahil ettik.

ABD versiyonu diken üstünde oyuncuları tutmak için ve önceki sezonda başarılı stratejileri dayanarak oyuncular önlemek için çekirdek kuralları, çok sayıda değişiklik, ya da "katlanmış" tanıttı. Bu değişiklikler kabile anahtarları, fazla iki kabile ile başlayan mevsim, kısa bir süre için sürgün bir kabileden bir oyuncu yeteneği dahil ettik, gizli bağışıklık oyuncular Kabile Konseyi kendilerini kurtarmak için kullanabileceğiniz putlara ve düzenli oyun dönmek için bir şans "Redemption Island" ile ortadan kaldırılması sonra.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020