Survivor Yarışması Nedir ve Nasıl Başlamıştır. - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

27 Nisan 2013 Cumartesi

Survivor Yarışması Nedir ve Nasıl Başlamıştır.

survivor oyunu
Survivor bir Amerikan versiyonu Survivor gerçeklik oyunu gösterisi , kendisi İsveç televizyon dizisi elde edilen Expedition Robinson tarafından 1997 yılında oluşturulan Charlie Parsons . Dizisi 31 Mayıs 2000 tarihinde prömiyeri CBS . Bu emektar televizyon kişiliği, muhabir ve bir defalık oyun gösterisi sunucu tarafından barındırılan Jeff Probst aynı zamanda yapımcı olan, ve aynı zamanda yönetici yapımcısı Mark Burnett ve orijinal yaratıcısı Charlie Parsons.

Ya bir ödül, ya da kazanmak için zorluklar rekabet ederken gösterisi, kendileri için yiyecek, su, ateş, ve barınak sağlamak gerekir ıssız bir yerdeki yabancı bir grup (bir veya daha fazla kabileler gibi), bisküit bağışıklık çıkarma gelen ortadan kaldırılması için başarılı oy bir sonraki içinde oyun. Oy ile eleme, bu tür yaralanma veya enfeksiyon gibi tıbbi durumlar, çok daha nadir birkaç yarışmacılar ortadan kaldırmıştır iken. Son iki veya üç kurtulan oyuncu kapalı olarak son yedi, sekiz veya dokuz oluşan bir jüri karşı karşıya. Bu jüri oyunun galibi, Sole Survivor ve bir milyon dolar ödül unvanı için oy sonra son birkaç sorguluyor, ve.

Amerikan versiyonu çok başarılı olmuştur. Kimden 2000-01 ile 2005-06 televizyon mevsim ilk on arasında puan ilk on bir mevsim (ekip) en gösterileri izledi. Bu ilk olduğu için yaygın olarak Amerikan reality TV önderi olarak kabul edilir yüksek nominal ve karlı reality show televizyon yayını ABD'de ve 2000'li yılların en iyi gösterir (on) biri olarak kabul edilir. serisi birkaç aday gösterildi Emmy Ödülleri , 2002 yılında, 2001 yılında Karıştırma Üstün Ses için Üstün Özel Sınıf Programı kazanan dahil olmak üzere, ve daha sonra dört kez aday gösterildi Üstün Reality-Yarışma Programı kategorisinde 2003 yılında tanıtıldı. Jeff Probst için ödül kazandı bir gerçektir ya da Gerçek-Yarışma Programı için Üstün Ana ödülünü 2008 yılında tanıtılan bu yana dört kez arka arkaya. 2007 yılında, serinin dahil Zaman tüm zamanların 100 büyük TV şovları dergisinin listesinde.

Survivor: Caramoan , 26 sezon 13 Şubat 2013 tarihinde prömiyeri. Bu 2013-14 televizyon sezonu için yenilendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020