Survivor 2013 Yarışması Kalıbının Adamı Olmayan - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

2 Nisan 2013 Salı

Survivor 2013 Yarışması Kalıbının Adamı Olmayan

İşte bir survivor yarışması hemde 2013 yılının ençok izlenenler arasında en başlarda yerini alan muhteşem bir yarışma. İşte bu yarışmada 2 takım var biri gönüllüler diğeri ise ünlüler takımı olarak mart ayında star tv ekranlarında tekrar hayatımıza girdi adı Survivor 2013 Panama.

Ama öyle 2 takım kuruldu ki hemen hemen her iki takımda birbirlerine denk kuvvetlerde. Öyle biri varkı survivor yarışmacıları arasında güçü kendi gibi cüsseli vucut olarak denk kalıp olarak ise ondan daha üstün olmasına rağmen güçü sadece kendi takımındakı bayanlara yeten bir yarışmacı.

Adını yazmak gerekiyorsa adı Bozok Gören şu ana kadar yarışmaların hiçbirinden galip ayrılamadı. Ne Ümit Karan adlı yarışmacıyı nede aynı cüsseye sahip Cengiz Çoskun adlı yarşmacıyı. Hep saf dışı kaldı. Cengiz Coşkun dönme dolapta resmen fırlattı attı sesini çıkaramadı. Ümit Karan desen ona keza.

Gelin ki şimdi görün bu yarışmacı birden Arslan kesildi ama kime kalıbına uygun Erkeklere diş geçiremeyen sadece zavallı mı denir bilinmez ama Bayanlara yapmış olduğu bu davranışı ile buradan kendisini kınıyoruz.

Kalıbına Uygun Cengiz Coşkuna Balığı verme bakalım neler olur. Dönme dolap yarışması yanında az kalır.

Bozok Gören Cengiz Coşkunla Umarız Bir Duello Yaparında Görürüz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020