Bozok Gören Halkin Sms Oylari ile Yarişmadan Elendi - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

7 Mayıs 2013 Salı

Bozok Gören Halkin Sms Oylari ile Yarişmadan Elendi

elendi
Survivor 2013 gönüllüler takımı yarışmacıları arasında öyle biri geldi geçtiki uzun süre hafızalardan silinmeyecek. Kim bu survivor yarışmacısı diyenlere cevap; Bozok Gören.

Sert kişiliği ile survivor gönüllüler yarışmacısı olarak Duygu Çetinkaya ile girdiği sözlü münakaşaları ile survivor 2013 yarışmasında adından fazlası ile söz ettirmişti. Bozok Gören aslına bakılırsa yarışmalarda tam randıman vermemiş olsada takıma büyük katkıları olan bir yarışmacı olarak survivor gönüllüler takımında gerek Balık tutarak gerek bir büyük olarak arkadaşlarını yönendirmesini bildi.

Fakat survivor 23. Bölüm geldiğinde kaybedilen dokunulmazlık oyununun ardından konseyde ismi Fatmagül Fakı ile birlikte yazıldığında ortalık karıştı. Çüki kardeşleri bildiği Murat Ceylan ve Hilmi Cem İntepe kendisini arkasından vurduğunu ardından konuşulduğunu Fatmagül tarafından onaylanarak herşeyi anlamış oldu.

Bozok Gören benim için Survivor 2013 Yarışması yeni başlıyor dediği saatlerde elenen isim kendisi oldu ve böylelikle Survivor Macerası orada son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020