Survivor 2013 Panama Yarışması Gidişat Belli Oldu - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

6 Mayıs 2013 Pazartesi

Survivor 2013 Panama Yarışması Gidişat Belli Oldu

 Bu yıl Panama adasında düzenlenen Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında 22. Bölüm oynanırken gidişat belli oldu. Survivor ünlüler takımı 3 hafta dokunulmazlık oyununu kaybederek adadan ayrılan arkadaşlarının ardından denge sağlanmıştı. Fakat 5 Mayıs 2013 tarihli survivor sembol oyununu kazanan ünlüler takımı bir anda gidişatı değiştirdi.

Survivor 2013 yarışmasında 22. Bölüm sonunda ünlüler takımı dokunulmazlık sembolünü alarak gönüllüler takımını resmen cadılar kazanı içine ittiler. Bir anda neye uğradığını şaşıran gönüllüler takımı 2, 3 gün önce Bozok hakkında konuşan Hilmi Cem ve Murat adlı yarışmacılar resmen geri adım atmak zorunda kaldılar.

Hal böyle olunca potaya giren yarışmacı Fatmagül Fakı oldu ve bu haksızlığa dayanamayan Duygu Çetinkaya takım arkadaşlarına verdi veriştirdi. Siz nasıl adamsınız ki 2 gün önce böyle şimdi ise şöyle bir aynaya bakın dercesine Hilmi Cem İntepe ve Murat Ceylan ile uzun uzadıya resmen kavga etti.


Ama Hilmi Cem İntepe ile Murat Ceylan şunu unuttu hadi bu hafta tamam Fatmagül Fakı elenecek yarışmacı olacak tamam onu biliyoruz fakat ya bu gece 6 Mayıs 2013 Pazartesi bireysel dokunulmazlık sembolünü ya Duygu Çetinkaya kazanırsa ne olacağını düşünemiyorum. Bu kız Hilmi Cem ile Murat'a gelecek hafta resmen kan kustururlar buda benden bir dipnot olsun.

Dua etsinler ki bu gece Bireysel Dokunulmazlık Sembolü Duygu Çetinkaya yada Fatmagül Fakı'nın olmasın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020