Survivor 2013 Ünlüler Takımı Sembol Oyunu Nasıl Kazandı - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

27 Mayıs 2013 Pazartesi

Survivor 2013 Ünlüler Takımı Sembol Oyunu Nasıl Kazandı

Survivor 2013 ünlüler takımı bu hafta gönüllüler takımı ve Duygu Çetinkaya adlı yarışmacıya resmen ders verdiler. Duygu survivor yarışması başladı başlayalı kendini bu kadar aciz duruma düşürmemişti. Fakat o kendisi de tüm olan bitenden haberda olduğu için gçen haftaki affedilmez saygısızlığı 1 hafta sonra yüzüne resmen bir Tokat gibi geri döndü ve sahibini buldu.

Burası survivor yarışması diye bas bas bağıran yorulacaksan ne işin var survivor da diye ona buna sataşan 40 yaşında ne işin var survivor da diye hiç arlanmadan konuşan Duygu Çetinya şimdi soruyoruz sana.

Ağlayacaksan ne işin var be kızım senin survivor yarışmasında.

Şimdi gelelim ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu nasıl kazandılar. Ünlüler takımı zaten survivor yarışması başladı 3 haftada gönüllüler takımını zaten bitirdiler. Göz var nizam var. Bir yanda Ümit Karan futbolcu sahada 90 dakika kilometrelerce koşuyor yorulmuyor ama survivor parkuru 100 metre ama yoruluyor öldüm diyor bittim diyor. İşte bunu gönüllüler takımı anlamıyor ve daha da kendilerini finalist görüyor. Ünlüler takımı 32. bölüm dokunulmazlık oyunu kendileri gibi oynayarak kazandı ve bazı yarışmacılarada güzel bir ders vermiş oldular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020