Survivor 2013 Yarişması Ateşi ile Kavuruyor - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Survivor 2013 Yarişması Ateşi ile Kavuruyor

Survivor 2013 yarışması öyle bir hal aldı ki işte son kanıt herşeyi gözler önüne sermeyi bildi. Survivor yarışma öyle güzel başladı ki bir yanda ünlüler takımı diğer yanda gönüllüler takımı ve takımlarda birbirinden değerli yarışmacılar. Fakat öyle bir an geldiki survivor adasından Fatmagül Faki gibi bir isim dahi yarışmadan gönderildi.

Peki Fatmagül Faki survivor 2013 yarışmasında ne yaptı da elenen isim oldu. Sesini çıkarmadı kimsenin tekerine çomak sokmadı. Dillere destan olacak Güzelliğini dahi kullanmadı ama ona yapılan şey sadece bir kağıt üzerine arkadaşları bildikleri tarafından ismi yazılması ve halkın önüne sürülmesi oldu.

Peki geriye dönecek olursak survivor 2013 yarışmasında ne oldu hani Murat Ceylan kardeşim kardeşim dediği kişi Fatmagül ismini neden yazdı. Hadi onuda geçelim geçen hafta Hilmi Cem İntepe bas bas bağırmıyormuydu bu hafta da Duygu Çetinkaya'yı yazacağım diye. Tabiki o zaman Bozok Abileri vardı birde derler biz kimseden korkmayız diye.

Şimdi soruyoruz Hilmi Cem arkadaşımıza neden sözünde durmadın. Hani sen kabadayı abilerin yanında yetişmiştin; adam gibi adamdın sözünün eridin. Ne oldu geçen hafta bağıra bağıra bu haftada Duygu'nun ismini yazacağım diye. Bizmi yanlış izledik acaba yarışmayı yoksa Acun Ilıcalı mı yanlış gösteriyor kağıtları. Duygu adında bir isim çıkmadı sayın Hilmi Cem İntepe. Ama sende haklısın Fatmagül Faki sana ne yapabilir ki....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020