Survivor Amazon Kadini Bennu Gerede Sizlerle - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

4 Mayıs 2013 Cumartesi

Survivor Amazon Kadini Bennu Gerede Sizlerle

bennu gerede
Survivor yarışmasının yeni sezonunda tam bir amazon survivor kadını ile devam ediyor. Ünlüler adasının Amazon Kadını Bennu Gerede oldu. Sizlere Survivor adasında zorlu ada şartlarına uyum sağlamaya çalışacak Bennu Gerede hakkında birçok bilgi vereceğiz..

Bennu Gerede tam adıyla Azize Bennu Gerede 30 Ağustos 1971 doğumludur ve şuanda 42 yaşındadır. İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Bennu Gerede'nin ünü sadece kendinden değil tüm ailesinden geliyor. Şöyle ki ailenin neredeyse her bir ferdi Türkiye'nin önde gelen isimleri arasında yer alıyor. Tabii ki aile fertlerinin en başında dedesi geliyor. Çünkü o Atatürk'ün yaveri, Kurtuluş Savaşı gazisi ve eski büyük elçi Binbaşı Hüsrev Gerede'dir. Ayrıca Bennu Gerede, yönetmen ve senarist Canan Gerede'nin ve Dr. Selçuk Gerede'nin kızıdır. Nişanta'nın meşhur caddesi de dedesinin adını taşımaktadır.

Ailesinin şöhretinin yanı sıra Bennu Gerede, profesyonel fotoğrafçı ve çok başarılı bir oyuncudur. Fotoğrafçılık eğitimini Amerika'nın New York şehrinde bulunan Parsons School of Art'da alan başarılı fotoğrafçı Türkiye'ye döndükten sonra birçok projede yer almıştır. Bunları sayacak olursak, 1989 yılında TRT ekranlarında yayınlanan İz Peşinde dizisinde Füsun rolünü oynamıştır. Ayrıca 1991 yılında yönetmenliğini ve senaristliğini Ersin Pertan'ın yaptığı Kurt Kanunu filmi, 1980 yılında annesinin senaryosunu yazdığı o zamanların kült ismi Bergen'in hikayesinin anlatıldığı filmde, 1997 yılında çekilen Ağır Roman filminde konuk oyuncu, 1998 yılında çekilen Parçalanma filminde Sol Jensen rolünde ve 1994 yılında çekilen Aşk Ölümden Soğuktur filminde Belgin rolünde oynamıştır.

Survivor Bennu Gerede bu kadar başarılı bir iş hayatının yanı sıra, çokta iyi bir annedir. Başarılı oyuncunun ikizleriyle birlikte dört çocuğu vardır. Şuanda İstanbul'da yaşamaktadır ve aktif olarak profesyonel fotoğrafçılık yapmaktadır.

4 çocuk annesi ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede, yeni Survivor sezonunda Panama'nın İnci adasında ne kadar başarılı bir iş kadını olduğunun yanı sıra ne kadar güçlü bir iradeye sahip olduğunu da gösterme fırsatı bulacak. Narin fiziği ile birçok yarışmadan kolaylıkla sıyrılacak gibi gözüken Bennu Gerede ada şartlarına ne kadar uyum sağlayacak ve çocuk hasretine ne kadar dayanacak bunu ekranlardan izleyeceğiz... Bu sezon her zamankinden daha iddialı olan Survivo'’da yarışmacılar hem birbirleriyle hem açlıkla hem de zorlu doğa koşullarıyla mücadele edecek.

Suvivor 2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020