Acun Yeni Sezon Survivor'a götüreceği 3 Ünlü İsim - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

4 Aralık 2013 Çarşamba

Acun Yeni Sezon Survivor'a götüreceği 3 Ünlü İsim

Eda Taşpınar, Duygu Bal ve Burak Gecemer ile anlaşan Ilıcalı'nın teklifini doğruladı, "Henüz görüşme aşamasındayız. Net bir karar vermedim." dedi.

Yeni Survivor 2014'le ilgili çalışmalarını başlatan Acun Ilıcalı, Star'da yayınlanacak olan yarışma için iki isim açıklamıştı.

ILICALI 2 İSMİ AÇIKLAMIŞTI

Acun Ilıcalı Asuman Krause ve Alex'in tercümanı olarak tanınan Samet'in Survivor'da yarışacakları iddiasını yalanlayan Ilıcalı görüştüğü iki ismi açıklamıştı. Bu isimlerden ilki Fenerbahçe'nin güzel voleybolcusu Duygu Bal. Hem spordaki başarısı hem de güzelliği ile son dönemin en çok dikkat çeken ismi...

Acun Ilıcalı'nın diğer görüştüğü isim ise geçen senenin yarışmacılardan olan Larrissa Gacemer'in eşi Burak Gecemer.

GÖRÜŞME AŞAMASINDAYIZ

Yeni kanalında yeni yayın dönemi için hazırlıklarını sürdüren Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği yarışma için düşündüğü üçüncü isim de ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'dan 'Survivor'a katılması için teklif aldığı söylenen Eda Taşpınar, önceki gün Kuruçeşme'de ki spor salonu girişinde görüntülendi. Survivor'a katılma konusunda henüz karar vermediğini dile getiren Taşpınar, "Henüz görüşme aşamasındayız. Net bir karar vermedim" dedi.

Daha sonra Beşiktaş Four Seasons Hotel'de düzenlenen kermese katılan Survivor Eda Taşpınar kısa bir süre önce Amerika'dan geldiğini belirterek, çok yakında merkezi Amerika'da bulunan bir marka ile iş anlaşması yapacağını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020