Survivor 2014′e Hangi Ünlüler Katılacak? - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

4 Aralık 2013 Çarşamba

Survivor 2014′e Hangi Ünlüler Katılacak?

Yeni sezonu için merakla beklenen Survivor yarışma programının 2014 de yapılacak bölümü için ünlülerle görüşmeler başladı.

Acun Ilıcalı ünlüler ile görüşmelere başladı. Star tv ekranlarında başlayacak olan 2014 Survivor yarışması için Ilıcalı’nın Asuman Krause ve Alex’in tercümanı olarak tanınan Samet ile görüşülmeye başlandığı iddia edilmiş fakat ünlü yapımcı bu iddiayı yalanlamıştı.

EMRAH’IN OĞLU SURVİVOR’A KATILMAK İSTİYOR

2013 SURVİVORU KİM KAZANMIŞTI?

Ünlü yapımcı Survivor 2014 için görüştüğü iki ismi açıklamıştı. Acun Ilıcalı’nın diğer görüştüğü isim ise fenerbahçeli duygu bal geçen senenin yarışmacılardan olan Larrissa Gacemer’in eşi Burak Gecemer

EDA TAŞPINAR SURVİVOR’A KATILACAK MI?

Yeni kanalında yeni yayın dönemi için hazırlıklarını sürdüren Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği yarışma için düşündüğü üçüncü isim de ortaya çıktı. Acun Ilıcalı’dan ‘Survivor’a katılması için teklif aldığı söylenen Survivor Eda Taşpınar, önceki gün Kuruçeşme’deki spor salonu girişinde görüntülendi.

SURVİVOR’DA AŞK YAŞAYAN ÜNLÜLER

Survivor’a katılma konusunda henüz karar vermediğini dile getiren Taşpınar, “Henüz görüşme aşamasındayız. Net bir karar vermedim” dedi. Daha sonra Beşiktaş Four Seasons Hotel’de düzenlenen kermese katılan Eda Taşpınar kısa bir süre önce Amerika’dan geldiğini belirterek, çok yakında merkezi Amerika’da bulunan bir marka ile iş anlaşması yapacağını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020