Berna Canbeldek Survivor 2014 Gönüllüler Takımı - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

18 Şubat 2014 Salı

Berna Canbeldek Survivor 2014 Gönüllüler Takımı

Survivor Berna Canbeldek kimdir? Survivor 2014 gönüllüler takımında yarışacak kızların açıklanmasının ardından Berna Canbeldek ismi survivor hayranları tarafından merak edilmektedir. Berna Canbeldek nerelidir? Survivor Berna can beldek boyu ve kilosu. Berna Canbeldek resimleri ve biyografisi hakkında kısa bir yazı kaleme aldık.

Berna Canbeldek ismini ilk olarak yine Acun ILICALI yapımı olan Yeteneksizsiniz TÜRKİYE yarışmasından duyduk. Yetenek yarışmasında sergilediği performansla tv başında ki hayranlarının beğenisini kazanmasına rağmen Berna Canbeldek yarışmadan elenmekten kurtulamadı. Survivor Berna Canbeldek Kimdir Biyografisi Vikipedi Resimleri Survivor Berna Canbeldek Kimdir Biyografisi Vikipedi Resimleri Survivor 2014 gönüllüler takımında yarışacak olan kızlar Samanta Mendes, Müge Üzel, Sahra Işık ve Berna Canbeldek olacak.

Erkekler ise Akın Saatçi,Turabi Çamkıran,Yiğit Dikmen, Osman Şengül ve Mert Palavaroğlu boy gösterecekti. Survivor Berna Canbeldek 1989 yılında Bursa şehrimizde dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlardan beri dansa ve dans etmeye ilgi duyan Berna Canbeldek dans konusunda eğitim almaya karar verdiğinde sadece 12 yaşındaydı. Berna Canbeldek dans konusunda ne kadar başarılı olduğunu ispatlamak amacıyla Yeteneksizsiniz TÜRKİYE’ye katılmaya karar veriyor.

Bu yarışmadan elenmesine rağmen jüri üyelerinin dikkatinden kaçmayan Berna Canbeldek survivor 2014 gönüllüler takında yer almayı başarmıştır. Berna Canbeldek boş zamanlarında spor yapmayı, surf yapmayı ve arkadaşları ile muhebbetten çok hoşlandığını dile getirmekten de geri durmuyor. Berna Canbeldek’in survivor 2014 performansını hep birlikte bekleyip göreceğiz. Berna Canbeldek’in fiziksel özelliklerine gelecek olursak boyu 169 ve 56 kilodur. Berna Canbeldek’in sevgilisi olup olmadığını soranlara ise şuan elimizde bununla ilgili bir bilgi buılunmamaktadır. Bilen varsa yorum alanına yazabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020