Samanta Mendes Survivor 2014 Gönüllüler Takımı - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

18 Şubat 2014 Salı

Samanta Mendes Survivor 2014 Gönüllüler Takımı

Survivor 2014 Gönüllüler Takımı Samanta Mendes Kimdir?

Gönüllüler takımı 2014 survivor yarışmasında yarışacak birbirinden özel liste açıklandı. İşte survivor gönüllüler takımında güçlü yapısı ile Samanta Mendes.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor çok yakında Star TV ekranlarında başlayacak. Bu sezon yayınlanacak olan Survivor’da hem Ünlüler hem de Gönüllüler takımının yarışmacıları belli oldu. Survivor Fun Club olarak bu yarışmacıları sizlere teker teker tanıtmak istiyoruz.

Survivor’un ilk tanıtacağımız yarışmacısı Gönüllüler takımından Samanta Mendes. İsmini belki duymamışsınızdır ancak fotoğraflarını görünce Survivor Samanta Mendes‘i hatırlayanlar çıkacaktır. Çünkü Samanta Mendes daha önce TV8′de yayınlanan Şakada Şuka programının sunuculuğunu yapmış bir isim.

Önümüzdeki günlerde Star TV ekranlarında başlayacak olan Survivor 2014, Dominik Cumhuriyeti’ne bağlı iki adada çekilecek. 2014 Survivor’a katılacak olan yarışmacılar belli oldu. Gönüllüler takımının yarışmacısı Samanta Mendes‘le ilgili ayrıntılı bilgiler aşağıda.

Survivor Samanta Mendes Kimdir?

Gana kökenli 24 yaşındaki Samanta Mendes, 16 yaşında katıldığı bir güzellik yarışmasını kazanarak ünlendi. Güzellik yarışmasında birinci olduktan sonra modellik yapmaya başlayan Samanta Mendes, aynı zamanda TIP öğrencisidir.

Samanta Mendes‘i TV8′de ekrana gelen Şakada Şuka programından tanıyoruz. Siyahi güzel bozuk Türkçe’siyle sunduğu Şakada Şuka programıyla tanındı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020