Survivor 2014 Gönüllüler Takımında Yarışacak Kızlar - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

18 Şubat 2014 Salı

Survivor 2014 Gönüllüler Takımında Yarışacak Kızlar

Survivor 2014 Gönüllüler Takımında Yarışacak Kızları Tanıyalım

Survivor 2014 Gönüllüler listesi belli oldu Samanta Mendes Müge Üzel Sahra Işık Berna Canbeldek kimdir? Survivor 2014 kızları belli oldu. Samanta Mendes, Müge Üzel, Sahra Işık ve Berna Canbeldek Survivor Gönüllüler kızları olarak tarihe geçecek. İşte o liste.

Survivor bu sene 10 Gönüllü 8 Ünlü ile Dominik Cumhuriyetinde yarışa başlayacak. 8 ünlü bazılarımızın tanıdığı bazılarımızın birkaçını tanımadığı kişilerden oluştu. Tolga Karel,Ahmet Dursun,Serenay Aktaş,Duygu Bal,Merve Aydın,İsmail Baki,Gökhan Keser ve en son olarak açıklanan Eda Özerkan oldu.

10 Gönüllü arasında diğer gönüllülere göre daha çok tanınan iki kişi var onlardan biri Kanal 7 ekranlarında yayınlanan 'Şaka da Şuka'nın sunucusu ve model olan Samanta Mendes diğeri ise Adanalı,Baba Ocağı ve Uçurum gibi dizilerde oynayan model ve oyuncu Akın Saatçi. Gönüllülerin kızları Samanta Mendes,Müge Üzel,Sahra Işık ve Berna Canbeldek olacak.Erkekler ise Akın Saatçi, Turabi Çamkıran,Yiğit Dikmen,Osman Şengül ve Mert Palavaroğlu olacak.Diğer adamın adını bilmiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020