STAR TV‘de yayınlanan Survivor‘a veda eden isim EKREM - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

11 Mart 2014 Salı

STAR TV‘de yayınlanan Survivor‘a veda eden isim EKREM

Survivor'da Gönüllüler takımı yarışmayı kaybettiği emelli oylamaya kalmıştı. Dokunulmazlık oyununu Samanta kazandı. Survivor adasından önce elenen kişi ise Ekrem oluyor.

Survivor'da kaybeden takımdan önce sms oylamasına kalan Ekrem olmuştu. Tertemiz eleme sistemi sebebiyle gönüllüler takımı bizzat içinde sms'e kalacak adayı belirlerken, halk oylamasıyla ise en popüler ad seçildi.

DOKUNULMAZLIK OYUNU

Dokunulmazlık oyununu Samanta kazandı. Alp Kırşan 'Seni kimse Ekrem'in karşısına koyamayacak onuncu hafta dokunulmazlık kazandın'diyerek Samanta'nın başarısını bilgisini verdi.

ELEMEYE KALAN İKİNCİ İSİM

Pazartesi akşamı sms oylamasında en çok oyu alan yarışan Turabi oluyor. Turabi elemeye kalacak 2. adı belirledi ve Mert'i seçti. Mert adı açıklandığında 'Kardeşi kardeşe kırdırmak eskilerde kaldı sanıyordum şayet öyle değilmiş demek ki' diyerek reaksiyonunu ifade etti. 

SURVİVOR'DA İLK ELENEN BELLİ OLDU

Ardından Acun Ilıcalı onuncu hafta yapılmış olan SMS oylamasında rakibinden daha çok oy alarak Survivor'a veda eden adı açıladı. İlk ad Ekrem oluyor. Ekrem 'Bu oyuna ayak uyduramadım taraf olamhamle, bertaraf oldum' diyerek adaya veda etti.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ


Zirveyi kimseye bırakmadı
Survivor'da büyük kavga!
Survivor'a gidiyor
O da Survivor'da!
Survivor'da küfür şoku!
İlk mücadelenin galibi
hangi takım oldu?
İşte Survivor'dan önce kare

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020