Survivor 2014 Yeni Bölüm İzle 12. Bölümü Survivor Fragmanı - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

27 Mart 2014 Perşembe

Survivor 2014 Yeni Bölüm İzle 12. Bölümü Survivor Fragmanı

2014 survivor 12. bölümü ile bu cumartesi saat 20.00'de Star TV'de. Nefesleri kesen yarışmasında Ünlüler ile Gönüllüler arasında düellolar devam ediyor. Amansız biricik çarpışma sergilenen adasında neler oluyor?

2014 survivor 12. bölümü ile bu akşam cumartesi saat 20.00'de Star TV'de. Nefesleri kesen Survivor yarışmasında Gönüllüler zafer kazanmak zorunda. Amansız   çarpışma sergilenen   adasında neler oluyor?   adasında tamamı hafta biricik   ayrılık ediyor. Yarışmacılar Survivor 2014'da hem takımları yüzünden yarışıyorlar, hem de bir başına takımlarındaki adaylar ile yarışıyorlar. 2014 survivor Dominik Cumhuriyeti'nde yapılıyor. Survivor 12. Bölümü ile   nefesleri kesecek.   yepyeni bölümü Cumartesi günü ekranlara gelecek. Survivor 12. Bölümü tanıtım videosu ansızın aşağıda...

2014 survivor 12. BÖLÜM 30 03 CUMARTESİ STAR TV CANLI İZLE

Adaya kim veda etme edecek?  

Yedinci sezonuna Epeyce henüz güçlü başlayan Survivor, eleme günüyle ekranda.   sezon yedinci bölümü ile ekrana gelecek programda bu gece   yarışmacı Survivor adasına   edecek.     gününden itibaren babaç çekişmeye platform olan 2014 survivor adasında  heyecanlı biricik bekleyiş  ...

Sevinç, adrenalin, gerilim, öfke, açlık, arkadaşlık, yardımlaşma, güç, denge, yüzme, koşu ve güç mücadelesi... Tüm bunları paralel programda bulabilirsiniz. Dominik Cumhuriyeti'nde devam nirvana televizyon tarihinin en zorlu yarışması 2014 survivor,  yine çok konuşulacak tek bölümle   ekrana gelecek. 

2014 survivor Adasından bu hafta kim ayrılacak?

Bu akşamki Survivor yarışmasında kıran kırana geçecek ödül ve dokunulmazlık oyunlarının yanı sıra, biricik de vedaya platform olabilecek. Bu gece Survivor adasında uğraş paradise yarışmacılarından birinin ateşi sönecek ve yarışma dışı kalacak. İzleyici oylarıyla belli olabilecek bu   kim olacak?     izleyicilerin de   biricik merakla beklediği bu an bütün heyecanıyla ekrana gelecek. İlk hafta sonunda SMS oylaması ile izleyicilerin favorisi seçilen   de açıklanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020