Survivor 24 Mart 2014 Elenen İsim Gönüllüler Takımından Belli Oldu - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

24 Mart 2014 Pazartesi

Survivor 24 Mart 2014 Elenen İsim Gönüllüler Takımından Belli Oldu

Star TV televizyonunda yayınlanan Survivor 24 mart 2014 üçüncü belli olmuştu. Survivor 2014'a ilkin vedalaşma yapan  Ekrem olmuştu. Ardındansa Eda. Gönüllüler takımından giden ve halk sahip çıktığı isim buradan. Şimdi adadan elenen yarışmacu 3. isim Samanta yada müge elenecek isimleri oldu.

Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler 2014'te ilk sms oylamasına   kaldı?
Survivor'da Gönüllüler takımı yarışmayı   sebebi ile oylamaya kaldı. Survivor'da artık yenik düşmek takımdan ilkin sms oylamasına kalan ad belirli oldu. En yeni   sistemi nedeniyle gönüllüler takımı kendi kendine   sms'e yer alacak adayı belirlerken, herkez oylamasıyla ise en   isim   olabilecek. 

Gönüllüler takımı mesafe yapılan   sms oylamasına   kalan   ise Ekrem oldu. Pazartesi gecesi ise sms oylamasında en fazla oyu meydan yarışmacı, elemeye ismi  .

Star TV televizyonunda yayınlanan en başta elenen yarışmacı ad kesin olmuştu. 2014 survivor'a ilkin   paradise ad Ekrem  . Gönüllüler takımından giden ve halkın sahip çıktığı isim buradan. Ünlülerden en başta elenen   ise 17 03 tarihinde.

Survivor 2014 Gönüllüler en önce sms oylamasına kimler kaldı?
 'da Gönüllüler takımı yarışmayı yenilmesi   oylamaya kaldı. Survivor 2014'da artık kaybeden takımdan başlangıç olara sms oylamasına kalan   belirli oldu. Yepyeni ayrılık sistemi nedeniyle gönüllüler takımı   aralarında sms'e yer alacak bireyi belirlerken, halk oylamasıyla ise en favori   ortada olabilecek. 

8-8 beraberlikle bitiş iki oyuna girilen yarışmadan Gönüllülerden Survivor turabi ve Survivor sahra oyunu yendi. 10-8 Gönüllülerin galibiyetiyle sona eren çaba sonrası Ünlüler adadan gitmesi sebebiyle biricik arkadaşlarının   yazacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020