Survivor 3.Bölümü İzle - Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

8 Mart 2014 Cumartesi

Survivor 3.Bölümü İzle - Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014

Survivor tüm heyecanıyla devam ediyor. Survivor 3. bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Survivor'da heyecan dorukta. Açlıkla yüzyüze gelen Survivor yarışmacılarının sinirleri iyice geriliyor. Survivor 3. bölümü bu akşam Star'da. Survivor yeni bölümünü canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Survivor adasında bu akşam neler olacak? Adadan kim gidecek kim kalacak? Survivor eleme konseyi ne zaman başlıyor? Survivor 2014 ile ilgili tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Türk Televizyon tarihinin en çok izlenen yarışmalarından birisi olan Survivor heyecanı geçtiğimiz hafta başlamıştı. Olimpik bir survivor tadı veren Survivor 2014 ilk bölümleriyle herkesi ekran başına kilitledi. Geçtiğimiz hafta 1. ve 2. bölümü yayınlanan Survivor'da ödül oyunlarında sinirler iyice gerilmişti. Survivor'da bu hafta 3. bölümü sizlerle olacak.

Survivor 1.ve 2 Bölümde Neler Yaşandı?

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor geçtiğimiz hafta 1.ve 2. bölümüyle ekranlarda oldu. Survivor'da geçtiğimiz hafta ünlüler adası ödül oyununda ateş ve olta takımının sahibi olurken gönüllüler ise Patates ve mercimeği kazanan taraf olmuştu. Sinirlerin iyice gerildiği ödül oyununda Turabi ve ünlüler arasında gerginlik yaşanmış Ahmet Dursun ve Turabi arasında gerginliğe ise Acun Ilıcalı müdahale etmişdi.


Survivor Ünlüler'de Dokunulmazlık Akın'ın

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Survivor'da Ünlüler ve Gönüllülerin bireysel yarıştığı dokunmazlık oyununda ise Ünlülerde dokunulmazlık sembolününü gönüllüler adasından oy birliği ile ünlüler adasına gönderilen Akın sahip olmuştu. Gönüllüler adasında da ise dokunulmazlık sembolünün sahibi Berna oldu. Survivor'da geçtiğimiz hafta eleme olmadı ancak bu hafta eleme konseyi yapılacak.

Survivor Bölüm 3 İzlemek İçin Tıklayın

Survivor Eleme Sistemi Nasıl Olacak?

Survivor'da bu yıl değişikliğe giden Acun ılıcalı, eleme sistemiyle ilgili değişikliği geçtiğimiz hafta açıkladı. Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına göre Survivor'daki bu yıl yapılacak eleme sisteminde seyircilerde etkili olacak. Survivor'da yapılan değişikliği Acun Ilıcalı şu sözlerle açıkladı; Kaybeden takım ada konseyine gidiyor ve o anda halk oylaması başlıyor. Seyirciler en sevdiği isimleri oyluyor. Halk oylamasında en çok oyu alan kimse o yarışmacı oylamaya gidecek ikinci ismi belirliyor.
İkinci konseyde ise sizin kendi aranızda seçtiğiniz bir isim ve halk oylamasında en fazla oyu alan kişinin seçtiği kişi ile halk oylamasına gidiyor"


Turabi Meydan Okuyor!

Televizyon tarihinin en zorlu yarışması Survivor,  Dominik Cumhuriyeti’nde devam ediyor.

Daha ilk hafta bir üyelerini Ünlüler takımına gönderen, ödül oyunlarında zorlanan Gönüllüler’de tartışmalar çok erken başladı. Bu hafta Turabi ile Berna arasında gerilim yükseliyor. Turabi, “Adadayız, aç kalacağız. Açlıktan kafayı yemek üzereyim!” derken, bir tartışma sonrası “Yemeği vermiyorum. Gücü yeten varsa alsın yemeği!” diyerek meydan okuyor. Berna ise oldukça sıkıntılı bir dönem yaşıyor... Yiğit, Turabi’nin liderlik hırsından oldukça rahatsız. Turabi kime meydan okuyor? Berna neden ağladı? Diğer yarışmacılar bütün bu olanlara ne diyor? Bu arada Berna’yı ne ısırdı?

Ünlüler takımında ise ilk yarışmaları kazanmanın verdiği bir huzur ve mutluluk havası hakim. Ancak ödül oyununda yaşananacaklar yeni tartışmaları da beraberinde getirecek. Tolga Karel, “Bana karşı taarruz olursa beş katını benden görür” diye kime mesaj gönderiyor dersiniz?

Ödül Oyununda Büyük Çekişme

Kıran kırana geçecek ödül oyununda ise yine takımlar bir sakatlıkla daha karşı karşıya kalacak. Nefes alamayan kim? Doktor hangi yarışmacıya oynamasın dedi?

Heyecanlı bir bölümle Cumartesi saat 20:00’de Star’da...

Survivor Gönüllüler Takımındaki Müge Uzel'e Böcek Şoku!

Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler yeni bölümleriyle Star TV'de yayınlanmaya başladı. Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler'de ilk bölümden kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler'in  yayınlanan son bölümde 2 ödül oyunu oynandı. Survivor 2014'ün ilk ödül oyununu Ünlüler Takımı, 2. ödül oyununu ise Gönüllüler Takımı kazandı.

Dünyanın en zor yarışması Survivor 2014 sezonuna dün akşam başladı. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor ilk bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi.

Televizyon tarihinin en zorlu yarışması Survivor Ünlüler ve Gönüllüler ilk bölümüyle ekranlara geldi. Her hafta farklı bir maceraya sahne olacak “Survivor 2014” bu sezon da Dominik'te gerçekleşecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020