Survivor Ateş Ödül Oyunu Ünlüler Takımı Kazandı - Ödül Ateş - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

2 Mart 2014 Pazar

Survivor Ateş Ödül Oyunu Ünlüler Takımı Kazandı - Ödül Ateş

Survivor 2014 Ödül Yarışması Ünlülerin Oldu Survivor Ünlüler Ödül Ateş Kazandı Survivor Ateş ödülü

Survivor 2014 yarışmacıları Dominik Cumhuriyetine geldiler. Gelmeden önce bütün yarışmacıların özgeçmişi özet ile gösterilirken Ailesinden ayrılan gözyaşlarını tutamadı. Survivor ilk etap yarışması başladı. Kazanan ise Gönüllüler oldu. Bakalım Son Etapta nasıl yarışacaklar. Survivor Berna Mücadelesi izle. Survivor Ünlülerden biri baygınlık geçirir gibi

Yeni sezon Survivor tam heycan devam ediyor.Surİlk etap yarışmasında gönüllüler 1 Ünlüler 0 olarak devam edeyor.bakalım bu ilk karşılaşmada kim kazanacak.Yarışma 1 1 oldu.İsmail baki sevincinden ne yapacağını bilemedi.

Ahmat Dursun Ünlü Futbolcu çok yapılan olaya sinirlendi Büyük mücadelede kazanan yarışmacıların büyük ödülü Ateş olacak.üçüncü etap yarışması yine başladı ve gönüllüler önde giderken bakalım ünlüler az bir farkla gönüllülere yetişebilecek mi?

iki takım başa baş gelerek yarışma sürüyor ve Merve nin büyük çabası ile bu etapıda Ünlüler kazanarak büyük ödül olan Ateşe Mervenin büyük mücadelesiyle Ünlüler kazandı ve hepsi çok mutlu oldular.gönüllüler Sahra Oyuncusu baygınlık geçirecek gibi oldu bakalım durumu nasıl olacak.Survıvor tüm hızı ile devam ediyor Ünlüler önde gidiyor Muhtemelen Ünlüler Ödül yarışmasını kazanacak gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020