Survivor İlk Bölümü ( 2014 Survivor Yarışmacılar ) 2 Mart İzle - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

1 Mart 2014 Cumartesi

Survivor İlk Bölümü ( 2014 Survivor Yarışmacılar ) 2 Mart İzle

2014 Survivor heyecanı bu gece başlıyor


Türkiye'nin en çok izlenen programlarından olan Survivor'un başlamasına sayılı günler kaldı. Survivor yarışmacıları adanın yolunu tuttu. Survivor adasında zorlu hayat başlıyor. Survivor yeni sezonda da Star'da yayınlanmaya devam edecek. 2014 Survivor'la ilgili tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Survivor başlıyor. Merakla beklenen 2014 Survivor sonunda start alacak. Survivor 2014 2 Mart'ta ilk bölümüyle ekranalrda olacak. Peki bu yıl Survivor'a kimler gidiyor? survivor ekibi yola çıktı. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'ının aldığı Survivor bu yılki yarışmacılarıyla yine çok konuşulacak.

Survivor'un başlamasına sayılı günler kaldı. Survivor'a bu yıl kimler katılıyor? 2014 Survivor'da yarışacak isimler belli oldu. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına son olarak Gökhan Keser dahil oldu.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor bu yıl da ekranlarda olacak. Büyük beğeniyle izlenen Survivor'da bu yıl mücadele edecek isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Survivor 2014'de kimler yarışacak? Survivor ne zaman başlayacak?

Survivorla ilgili tüm merak ettiklerinize bu haberde ulaşabilirsiniz. 2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının ünlüleri açıklanmaya başlandı. Acun ılıcalı Survivor 2014 ile ilgili en son twitter adresinden müjdeyi verdi. Survivor 2014 2 Martta yayınlanmaya başlıyacak. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamada yer alan diğer haber ise Survivor'a katılan Gökhan Keser oldu. Genç şarkıcı Gökhan Keser 2014 Survivor'da ünlüler kategorisinde ter dökecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020