Survivor Son Bölüm Fragman ( 8 Mart 2014 ) İzle - Startv İzle - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

8 Mart 2014 Cumartesi

Survivor Son Bölüm Fragman ( 8 Mart 2014 ) İzle - Startv İzle

Survivor'da yeni sezonun 3.bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor 3. bölümü ile yine hayranlarını ekran başına kilitliyor. Survivor 3.bölümde neler yaşanıyor? Bu seneki Survivor yeni kurallarla çok daha çekişmeli geçiyor. Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler Yeni Bölüm Fragmanı İzle. Survivor son bölüm fragmanı izle. Survivor 2014 3. Bölüm fragmanı. Survivor 2014 3.bölüm Ünlüler Gönüllüler yeni bölüm tanıtım fragmanı izle. Survivor 2014 ile ilgili bütün detaylar ile sitemizde.

Gönüllüler Karıştı!

Acun Ilıcalı’nın bugüne kadar yapılanlar arasında en sert Survivor olarak nitelediği yarışma 3. bölümü ile ekranda. Daha ilk günlerinde büyük çekişmeye sahne olan Survivor’da değişen kurallarıyla heyecan dozu daha da arttı.

Turabi Meydan Okuyor!

Televizyon tarihinin en zorlu yarışması Survivor,  Dominik Cumhuriyeti’nde devam ediyor.

Daha ilk hafta bir üyelerini Ünlüler takımına gönderen, ödül oyunlarında zorlanan Gönüllüler’de tartışmalar çok erken başladı. Bu hafta Turabi ile Berna arasında gerilim yükseliyor. Turabi, “Adadayız, aç kalacağız. Açlıktan kafayı yemek üzereyim!” derken, bir tartışma sonrası “Yemeği vermiyorum. Gücü yeten varsa alsın yemeği!” diyerek meydan okuyor. Berna ise oldukça sıkıntılı bir dönem yaşıyor... Yiğit, Turabi’nin liderlik hırsından oldukça rahatsız. Turabi kime meydan okuyor? Berna neden ağladı? Diğer yarışmacılar bütün bu olanlara ne diyor? Bu arada Berna’yı ne ısırdı?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020