Survivor Ünlüler Gönüllüler Son Bölüm Full Tek Parça İzle - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

17 Mart 2014 Pazartesi

Survivor Ünlüler Gönüllüler Son Bölüm Full Tek Parça İzle

Survivor son bölümde neler yaşandı? Ünlülür ve Gönülleler arasındaki oyunları kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununun galibi kim oldu? Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

Ünlüler ve gönüllürin kıyasıya yaptığı mücadelenin yanı sıra aynı takımda yer alan yarışmacıların kendi arasında yaşadığı gergin anlara sahne olan Survivor heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

SURVİVOR ÜNLÜLER GÖNÜLLÜLER'DE ADA KONSEYİ YAPILDI

Ada konseyinde dokunulmazlık yarışmasını kaybeden ünlüler takımdan gitmesini istedikleri isimler iyazdılar. En çok ismi yazılan yarışmacı EDA oldu. Yeni kurallara göre SMS e çıkacak olan Eda ikinci ismi yarın akşam kendisi belirleyecek.

Ünlüler ve Gönüllüler arasında yapılan güç gerektiren yarışmada başa baş mücadele yaşandı. Güç oyununun kazananı ise Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı başarı sonrasında büyük sevinç yaşadılar. İki takım da oldukça başarılıydı. Survivor 2014'ün en zor oyunu oynandı. Gönüllüler son iki ödül oyununu kaybetmişlerdi. Ünlülerden bir tanesi Survivor'a veda edecek. SMS oylaması başlatıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020