Survivor Ünlüler Gönüllüler Yarışmasında Böylesini Hiç Görmedik - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

8 Mart 2014 Cumartesi

Survivor Ünlüler Gönüllüler Yarışmasında Böylesini Hiç Görmedik

Yeni sezonu merakla beklenen ve bir çok kişi tarafından izlenmeye başlayan Survivor 2014'ün yeni böşlümlerinde kavga ve tartışma var. Aç kalan Survivor yarışmacıları birbirlerine düştüler ve kavga etmeye başladılar. Suvivor son bölüm tek parça full hd izle. Acun Ilıcalı'nın yarışma programı...

survivor turabi gömerim
TV 8'i almasına rağmen Star Tv ile olan sözleşmesi gereği programlarına devam eden Acun Ilıcalı önce O Ses Türkiye yarışmasının finaliyi yaptı ardından ise Yetenek Sizsiniz'in son sezonuun noktaladı. Acun Ilıcalı'nın şimdiki projesi ile Survivor 2014... Ünlüler ve Gönüllüleri bir adaya götüren Acun Ilıcalı Star TV ekranlarındaki programı için çekimler gerçekleştiyor.

Survivor Adası'nda ilk kavgalar başladı. Açlık çeken ünlüler ve gönüllüler arasında gerginlik çıkıyor. Özellikle gönüllüler takımında yer alan Turabi'nin söyledikleri sosyal medyada da dikkart çekti. Geçen sezon Survivor'dan bu yana merak edilen Survivor 2014 elemeleri nihayet bitti ve yarışma dün akşam başladı. Tüm Türkiye'nin ilgiyle izlediği en çok sevilen yarışma programları arasında yer alan Survivor 2014 bu sezon da reyting rekorları kırmaya aday.

Gönüller Karıştı!

Acun Ilıcalı’nın bugüne kadar yapılanlar arasında en sert Survivor olarak nitelediği yarışma 3. bölümü ile ekranda. Daha ilk günlerinde büyük çekişmeye sahne olan Survivor’da değişen kurallarıyla heyecan dozu daha da arttı.

Turabi Meydan Okuyor!

Televizyon tarihinin en zorlu yarışması Survivor,  Dominik Cumhuriyeti’nde devam ediyor.

Daha ilk hafta bir üyelerini Ünlüler takımına gönderen, ödül oyunlarında zorlanan Gönüllüler’de tartışmalar çok erken başladı. Bu hafta Turabi ile Berna arasında gerilim yükseliyor. Turabi, “Adadayız, aç kalacağız. Açlıktan kafayı yemek üzereyim!” derken, bir tartışma sonrası “Yemeği vermiyorum. Gücü yeten varsa alsın yemeği!” diyerek meydan okuyor. Berna ise oldukça sıkıntılı bir dönem yaşıyor... Yiğit, Turabi’nin liderlik hırsından oldukça rahatsız. Turabi kime meydan okuyor? Berna neden ağladı? Diğer yarışmacılar bütün bu olanlara ne diyor? Bu arada Berna’yı ne ısırdı?



Ünlüler takımında ise ilk yarışmaları kazanmanın verdiği bir huzur ve mutluluk havası hakim. Ancak ödül oyununda yaşananacaklar yeni tartışmaları da beraberinde getirecek. Tolga Karel, “Bana karşı taarruz olursa beş katını benden görür” diye kime mesaj gönderiyor dersiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020