Survivor Ünlüler Takimindan Kim Elendi - Elenen Ünlü Kim - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

17 Mart 2014 Pazartesi

Survivor Ünlüler Takimindan Kim Elendi - Elenen Ünlü Kim

Survivor 2014 - Survivor'dan Kim Elendi? Ünlüler'den Onuncu Hafta Kim Elenecek?... Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler yarışması yepyeni bölüm ile ekranlara geldi. Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'de dün akşam oynanan Sandviç Hediye Oyununu Ünlüler kulübü kazandı.

Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'de müthiş mücadele vermeye oyun alanı/sahne durumda olan hediye oyununu galip gelen Ünlüler Kulübü sandviçleri doyasıya yediler. İşte Survivor 2014'ün en son kısmında meydana gelen vakalar ...

 Star TV ekranlarında yayınlanan dünyanın en kolay değil yarışması Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler yepyeni bölümüyle ekranlara geldi. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'ın dün akşam yayınlanan en son kısmında müthiş mücadele vermeye oyun alanı/sahne durumda olan hediye oyununu Ünlüler Kulübü kazandı. Televizyon tarihinin en Yorucu yarışması Survivor Ünlüler ve Gönüllüler'de açlık, bitap, özlem yarışmacılar aralarında gerginliklere sebeb oldu . Her hafta çeşitli tek maceraya oyun alanı/sahne durumda olan Survivor bu sezon Dominik'te gerçekleşiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020