Survivor Yeni Bölüm Star Tv Canlı İzle 09 Mart 2014 Pazar - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

8 Mart 2014 Cumartesi

Survivor Yeni Bölüm Star Tv Canlı İzle 09 Mart 2014 Pazar

09 Mart 2014 Pazar Günü ve Akşamında Yayınlanacak Arşiv Zaman Rehberi dizilerin,Yarışmaların,magazin filmlerin,maç ve Futbol Sporların,Ana Haber Programların listesine Saat Saat Ulaşmak İçin Doğru Yerdesiniz. İşte Star Tv Avrupa İzle Haftalık Yayın Akışı Bugün 09.03.2014 Takibi ve Ayrıca Web Sayfamızda Bedava Star Tv Canlı Yayın İzle Donmadan, Euro Survivor Star Tv HD Online İzle İmkanınız Bulunmaktadır.Star Tv ızle Kesintisiz live seyret.

startv survivor izle
Türkiye'de Büyük Bir Beğeni İle izlenilen Kanallarından Survivor 2014 Star Tv'de yine birbirinden güzel programlar diziler, Filmler Eğlenceler ve Yarışma Programlarına Saat Saat Ulaşmak İçin Doğru Yerdesiniz. Star Tv Yayın Akışını Günlük Liste Sayfamızdan Tüm Detayını Takip Edebilirsiniz. Ayrıca Wev sitemizde Star Tv Canlı İzliyebilirsiniz. İşte Star Tv'nin bugün ve akşamındaki yer verilecek program listesi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz.

Star TV yönetimi kanalın kuruluşundan bu yana kanalla bütünleşmiş Star TV Survivor logosunu değiştirmeye karar verdi. Kırmızı S harfi üzerine beyaz yıldız şeklindeki logonun yerine ortası boş olan yıldız şeklinde renkli bir logo kullanılmaya başlandı. 31 Aralık 2011'de saat 19.00'da yeni logonun yanı sıra yeni reklam, program fragmanları kullanılmaya başlandı. Kanalın görsel kimliği bu şekilde tamamen değişmiş, Doğuş Grubu tarafından yeniden yaratılmış oldu; diğer DYG kanallarında olduğu gibi kanal logosu ekranın sol üst köşesinden sağ üst köşesine taşındı. Daha sonradan logonun ortasındaki yıldız şeklindeki boşluğa beyaz bir yıldız eklendi. 3 Eylül 2012'de ise kanalın logosunda yer alan Star yazısı kaldırıldı ve logonun içerisindeki beyaz yıldız biraz daha küçültüldü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020