Yeni Bölüm Survivor Ünlüler Gönüllüler Full İzle - Startv - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

20 Mart 2014 Perşembe

Yeni Bölüm Survivor Ünlüler Gönüllüler Full İzle - Startv

2014 survivor -   Turabi Çamkıran ile Gönüllüler Takımı Mesafe   Kavgası İzle (20 03 2014)... Survivor 2014'ün sinirli yarışmacısı Survivor turabi Çamkıran ile Gönüllüler Takımı'ndaki   oyuncular mesafe   kavgası yaşandı. Survivor 2014 Ünllüler Gönüllüler'in kamera arkası görüntüleri ve   fazlası TV8'de yayınlanan Survivor 2014 startv'de ekranlara geliyor. İşte Survivor 2014 Ikon'nın son bölümünde yaşananlar...

2014 Survivor Image yepyeni bölümüyle TV8'de ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Survivor Panorama'na her çarşamba günü konuk olan Duygu Çetinkaya Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler Takımları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SURVİVOR'DA YEMEK KAVGASI!

  2014'ün en göze batan yarışmacılarından olan yine adayı karıştırdı. Survivor turabi Çamkıran ilkin gelişmek kendinden isteğiyle   yarışmacılara   vermedi. Yiğit ve Derya'nın karşı çıkması üzerine Survivor turabi, 'İstediğiniz süre, istediğiniz   yiyebilirsiniz' diyerek kendi yemeğini ayırdı.

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli'de doğmuştur. Çocukluğu Mersinde geçti. Lise öğrenimini de Mersin'de tamamladı. Lise yıllarında dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek çünkü Güzel sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun oldu.

  Çamkıran, Türkiye'de yenildiği biricik "Muay Thai" maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland'a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Tayland'ta gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak maternity kazanmıştır. Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı.   bu maçlardan birinde ciddi tek dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar vermiş.

  Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon "Benimle Dans Eder misin ?" dans yarışmasına katılmış, 6. Hafta üçüncü gelişmek elenmiştir.2013 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler'in olduğu "  Sizsiniz Türkiye" adlı yarışmaya katıldı.

Türkiye'de   ünlü sanatçı ile Klip ve Konser organizasyonlarında dansçı hasıl olmak bölge aldı ve   zamanda Sektöründe önde gelen firmaların Turneleri ve düzenlediği organizasyonlarda dansçı hasıl olmak sahne aldı. 2014 yılının   ayında başlayan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 2014 survivor yarışmasında   Çamkıran da "gönüllüler" takımında yarışıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020