19 Nisan 2014 Ödül Oyunu Survivor Ünlüler Gönüllüler 20. Bölüm İzle - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

19 Nisan 2014 Cumartesi

19 Nisan 2014 Ödül Oyunu Survivor Ünlüler Gönüllüler 20. Bölüm İzle

Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler 20. Yepyeni Bölüm Fragmanı İzle  ( Ünlüler Adasında Gerilim İzle).. Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler yepyeni bölüm lansman fragmanı yayınlandı. Survivor 2014'ün onuncu hafta sonu yayınlanacak meydana iştirak eden 20. yepyeni bölüm fragmanı Star Tv ve acunn.com'dan yayınlandı. Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler'in yepyeni kısmı 20 Nisan Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star Tv'de olacak. İşte Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'in 20. bölüm fragmanı ve nihai kısımda yaşananlar...



survivor ödül oyunu izle
survivor ödül oyunu izle
Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler Ödül Oyunu - Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'ın üstlendiği Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında heyecan gittikçe yükseiliyor. Survivor'un onuncu hafta sonu yayınlanacak meydana iştirak eden 20. yepyeni bölüm lansman fragmanı Star TV ve yayınlandı.

Survivor Ünlüler Gönüllüler - Bu sezon Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında her hafta çeşitli tek mücadele vermeye oyun alanı/sahne oluyor. Survivor'ın onuncu hafta sonu yayınlanack meydana iştirak eden 20. yepyeni kısımda yarışmacıların ne türlü tek oyun ile karşılaşacağı heyecan konusu.

Survivor 2014 - Nihai Kısımda Yaşananlar

Star Tv'de yayınlanma süren Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'de korkunç mücadele sürat kesmeden devam etmektedir.

SURVİVOR'DAN ELENEN İSİM ERTUNGA OLDU

2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler'de tek ayrılık ek olarak yaşandı. Dokunulmaz oyununu kaybeden Gönüllüler Takımı ada konseyine gitti. Ada konseyinde en tek sürü Ertunga'nın isimi çıktı. Yapılmış Olan SMS oylamasında birinci iştirak eden Yiğit, Ertunga'nın karşısına Müge Uzel'in adını ifade etti. SMS sıralamasında 7. meydana iştirak eden Ertunga adaya veda eden ad oluyor. Survivor Ünlüler Gönüllüler'in 14 Nisan 2014 sms neticeleri şu biçimde sıralandı; bir . Yiğit, 2. Turabi, 3. Mert, 4.Derya, 5. Müge, 6. Sahra, 7. Ertunga

AHMET DURSUN VE DUYGU BAL ARASINDA KAVGA!

Kaybedilen ödül ardından eskiyen Beşiktaş'lı futbolcu Ahmet Dursun çıldırdı ve Duygu Bal'ı tenkit. Fenerbahçe'nin eskiyen voleybolcusu Duygu Bal, Ahmet Dursun'a cevap verince çevre karıştı. Ahmet Dursun, Duygu Bal'a arka çıkan ve yarış yerinde kavga etmeyelim diyen atlet Merve Aydın'a da katı çıktı.

ACUN ILICALI, SAHRA'YI FIRÇALADI

Acun Ilıcalı Gönüllüler takımını, bu biçimde tek yarışmacıyı kaybettikleri amaçlı tenkit etti . Berna'nın gitmesinden sonra Gönüllüler takımının hiç tek oyunu kazanamadığını mütekellim Acun Ilıcalı, dayanıklı duramadıklarını ifade etti. Sahra'nın korumaya geçmesi üst kısmına ise Acun Ilıcalı'Aranızda Berna şu şekilde , Berna bu biçimde diye konuşuyorsunuz, Berna bunları duyuyor, gelip soru meselece , sen işine bak diyorsun. Şayet kız ile ilgili konuşuyorsun. O kızın bu duruma gelmesinde senin hissenin var.'diyerek katı tek biçimde reaksiyonunu meydana koydu . Turabi'de Acun Ilıcalı'nın sözlerine dayanak vererek,'Bende olsam vururdum, Berna delikanlı kız ' diye konuştu . Acun Ilıcalı, Berna'nın mühim tek yarışan meydana geldiğini söyleyerek, hiç tek oyunu kazanamamalarını bunun için bağlisimi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020