Survivor Berna Sahra Arasindaki Perde Aralaniyor- Berna Tv8 Konuşmasi - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

8 Nisan 2014 Salı

Survivor Berna Sahra Arasindaki Perde Aralaniyor- Berna Tv8 Konuşmasi

Survivor 2014'te önceki gece startv ekrana gelen bölümüne Gönüllüler takımındaki Berna ve Sahra'nın tartışması damga vurdu. Sinirlerine muslim olamayarak takım arkadaşına önce tokat sonra da tekme atan Berna yarışmadan diskalifiye edildi.


survivor berna sahra kavga
Survivor Berna Sahra Arasında Yaşanan Kavganın Perde Arkası

Acun Ilıcalı diskalifiye kararını "Survivor Gönüllüler adasında   bir tartışma çıktı. Bu tartışmanın sonrasında fiziki bir temas gerçekleşti. Berna ile Sahra mola istenmeyen olaylar yaşandı. Bu olaylar gerçekten Dolu üzücü. Yarışmacıların orada haftalardır ciddi   açlık çektiğini ve sinirlerine mohammedan olamadıklarını Bol   biliyoruz ama bizim için adadaki güvenlik Alabildiğine Bol bol  . Bunu da her   söylüyoruz. Bu yaşanan olaydan sonra biz yarışmacılarla birer birer görüştük.

Görüşmeler sonrasında bu fiziki tartışmanın ileriye yansıyabileceğini ve adadaki güvenlikle ilgili belli problemler olabileceğine kanaat getirdik. Tabii ki Survivor Berna'yı seviyoruz.  'yı da seviyoruz. Hepsi bizim sebebiyle Bol bol değerli ama biliyorsunuz ki  'da bizim yüzünden en Değerli şey adadaki güvenlik. Yarışmacılardan aldığımız izlenimle bu güvenliğin riskte olduğunu düşünerek Bol bol sevmemize ve değer vermemize rağmen üzülerek Berna'yı diskalifiye etmek zorunda kaldık." sözleriyle açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020