Survivor 2013 Ünlüleri Yarışmadan Ne Kadar Kazanıyor - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

8 Nisan 2013 Pazartesi

Survivor 2013 Ünlüleri Yarışmadan Ne Kadar Kazanıyor

ne kadar kazanıyor
Yeni sezonda Star Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Survivor 2013 yarışması Panama adasında izlenme rekorları kırarak devam ediyor. Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler Yarışmasında bu yıl ünlüler takımında yer alarak yarışmakta olanlan ünlülerin ne kadar ücret alacakları belli oldu.

Bir önceki Survivor yarışmasında söylemlere göre herbir ünlünün farklı ücretler ile anlaşarak paranın belirli bir kısmını alarak survivor yarışmasına başladığı ve geri kalan kısmını ise yarışma bitiminde aldığı yazılıyordu. Gecen yıl oynanan Survivor 2012 yarışmasında yer alan Merve Büyüksaraç tarafndan Mustafa Topaloğlu ile 10 Bölüm üzerinden anlaşma yapıldıgı ve survivor yarışmasında sms oylamarında bilerek hile karıştırıldığı yönündeki iddaları sonrası Acun Ilıcalı Merve Büyüksaraç adlı yarışmacı hakkında dava açmıştı.

Acun Ilıcalı bu yıl düzenlenen ve devam etmekte olan Survivor 2013 Panama yarışmasında bu tür iddaların önüne geçmek adına olsa gerek Survivor 2013 Ünlüler takımında yer alan yarışmacılara bölüm baçı 20 bin gibi güzel bir rakam verdiği söyleniyor. Hal böyle olunca haftada 3 Bölüm olarak sunulan Survivor 2013 Yarışmasından Ünlüler 60 bin lira kazanmış olacaklar.

Böylelikle Acun Ilıcalı olumsuz iddaların önüne geçmiş olacak hemde survivor 2013 Ünlüler, yarışmada ne kadar uzun süre kalırsa o kadar çok para kazanmış olacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020