Yeni Sezon Survivor 2014 Ne Zaman Başlıyor? - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

24 Aralık 2013 Salı

Yeni Sezon Survivor 2014 Ne Zaman Başlıyor?

Yeni Survivor 2014 Ne Zaman Başlıyor? Hangi Ünlüler Olacak? Acun Ilıcalı Açıkladı!

Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor yarışması için ilk açıklamalar geldi. Survivor yarışması ne zaman başlıyor? Acun ılıcalı'nın sunduğu Survivor yarışmasında hangi ünlüler olacak?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı Survivor yarışması ile ilgili merak edilenler... Bir televizyon programına katılan Acun Ilıcalı, Survivor yarışması ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

2014 SURVİVOR'DA HANGİ ÜNLÜLER OLACAK?

Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze isimli programa konuk olan Acun Ilıcalı, 2014 Survivor ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Acun Ilıcalı, Eda Taşpınar ile ilgili şunları söyledi: Bizim Survivor kadromuzda yok. Kendisini seviyoruz. Zamanında düşündüğümüz bir isimdi, o zaman olmadı.

Survivor yarışmasında hangi ünlülerin yer alacağı ile ilgili kesin bir şey olmadığını belirten Acun Ilıcalı, voleybolcu Duygu Bal ile üç ay önce görüştüğünü doğruladı ve tekrar görüşeceklerini belirtti.

Daha önce görüştüğü iddia edilen, Alex'in tercümanı Samet, Burak Gacemer ve Asuman Krause için "Onlarla hiç görüşmedik" diyen Acun Ilıcalı ardından da şu sözleri söyledi: Görüşmedim derken, kendi aramızda bir şeyler konuşuyoruz. Olabilir de. Yok deyip bu sefer götürürsem yalancı duruma düşmeyeyim. Hakikaten bir karar vermedik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020