Survivor Tolga Karel Kimdir? - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

13 Şubat 2014 Perşembe

Survivor Tolga Karel Kimdir?

survivor tolga karel
Survivor Tolga Karel Kimdir? ,  Survivor 2014 Ünlüler Tolga Karel, Surivor Yarışmacısı Tolga Karel Biyografisi, Oynadığı Dizi Filmler, Tolga Karel Resimleri

Survivor yeni sezonun başlama süresi yaklaştıkça yarışmacılar da açıklanmaya başlandı. İlk açıklanan isim Tolga Karel oldu. Survivor 2014'te Tolga Karel Ünlüler takımında yarışacak. Peki Survivor Tolga Karel kimdir?


Tolga Karel 1978 senesinde İstanbul'da doğmuştur. Paris Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü tamamladıktan sonra gösteri sanatları, sinemografi ve draam alanlarında eğitim aldı. Bulgaristanda düzenlenen Best Model yarışmasında ikincilik elde etti. Türk televizyonlarında ilk kez "Yaprak Dökümü" isimli çok izlenen dizideki Oğuz karakteriyle giriş yaptı. Gösterdiği performans Türk seyircis tarafından çok sevildi. Yaprak Dökümü dizisinden sonra Kanıt dizisinde de bir süre rol aldı.

30 Ağustos 2011 tarihinde manken Güney Museyeva ile evlenen Tolga Karel'in bu birliktelikten Cihangir Can adında bir oğulları olmuştur. Kısa süre önce alkol kullanımından dolayı olumsuz haberlere konu olan Karel, maddi sıkıntılarından dolayı fotoğraf stüdyosunu satılığa çıkarmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020