Yetenek Sizsiniz'den Survivor Gönüllüler Takımına Turabi Çamkıran Transferi - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

15 Şubat 2014 Cumartesi

Yetenek Sizsiniz'den Survivor Gönüllüler Takımına Turabi Çamkıran Transferi

Yetenek Sizsiniz'den Survivor Gönüllüler Takımına Turabi Çamkiran Transferi

survivor turabi çamkıran
survivor turabi çamkıran
Survivor 2014 gönüllüler takımı yepyeni yarışmacıları belli oluyor. Son olarak Survivor 2014 Gönüllüler takımından Turabi Çamkıran'ın da katılacağı, Yetenek Sizsiniz'de Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Acun, her sene Yetenek Sizsiniz'den bir kişiyi götürüyormuş.

Bildiğiniz gibi, geçen sezonun 1. si Hilmicem İntepe, Yetenek Sizsiniz yarışmasında boy göstermiş, ardından da, Acun Ilıcalı tarafından Survivor'a katılarak 1. olmuştu.

Bu akşam Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında, Acun Ilıcalı, yarışmacı Turabi Çamkıran'ın performansı sonrası, kendisinin Survivor Gönüllüler takımında yer alacağını açıkladı. Her sene bir uğur olarak, Yetenek Sizsiniz'den yarışmacı götürdüklerini dile getiren Acun Ilıcalı, bu senenin talihlisinin de Turabi olduğunu ilan etti. Turabi, bu akşamdan %47 ile elendi.

ÜNLÜLERİN SON İSMİ EDA ÖZERMAN OLDU

Survivor yarışmasının son ismi Eda Özerkan Instagram hesabından yarışma hakkında iddialı açıklamalarda bulundu

İşte  Eda Özerkan'ın açıklaması: 'Ne rol aldığım diziler,filmler ne verdiğim röportajlar,ne katıldığım programlar!Kendimi ifade edebileceğim ,gerçek Eda Özerkan'ı ortaya koyabileceğim tek yere gidiyorum:Survivor Ada'sına!Beni gerçekten tanıma fırsatı bulacağınız için çok mutluyum!Tırnaklarımla kazıyarak yaşadığım hayat bana çok şey öğretti!Ve eminim adada öğrendiğim her şey cok işe yarayacak!İçimdeki amazon kız ait olduğu yere gidiyor!Dualarınızı eksik etmeyin e mi? İyiki varsınız.. hepinizi çookk seviyorum...'

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020