Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler 28 Nisan 25.Bölüm Reklamsız İzle - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

29 Nisan 2014 Salı

Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler 28 Nisan 25.Bölüm Reklamsız İzle

Survivor 25. Bölüm izle. 2014 Survivor 25. Bölüm full izle. 28 Nisan Pazartesi Survivor 25. Bölüm seyret. 2014 Survivor son bölüm izle tıkla yarışma izle... Survivor Ünlüler Gönüllüler  25. Bölüm izle 28 Nisan Pazartesi yarışmasi Survivor bu gece yepyeni kısmı ile sizlerle olacak.

Survivor 25. Bölüm bu gece saat 20:00'da sizlerle buluşuyor. Peki Survivor yarışmasinin bu haftaki yepyeni kısmın de neler yaşanacak? Yarışmaye ilişkin bölüm özetini ve fragmanını haberin devamında inceleyebilirsiniz.


survivor izle bölüm 25
Survivor son kısımda . Survivor 25. Kısmı kaçıranlar ve tekrardan seyretmek isteyenler haberimizdeki linke tıklayarak son kısmı akıcı olarak seyredebilirler . Survivor 25. Bölüm tek part akıcı olarak sitemizde.

 Survivor 25. Bölüm Özeti

Ünlüler ve Gönüllüler Arasındaki Rekabet Kızışıyor! Bu Gece Merak Tekrardan Zirvede , Adadan kim ayrılacak?

Survivor 25. Kısımda , 7. sezonuna tek sürü ek olarak kuvvetli başlayan Survivor, eleme günüyle ekranda. Yepyeni sezon, yirmi beşinci kısmı ile ekrana geliyor olacak programda bu gece tek yarışan adaya veda edecek. Ek Olarak önce gününden bu yana kocaman çekişmeye oyun alanı/sahne durumda olan adada  heyecanlı tek bekleyiş var..

Survivor 25. Kısımda , Merak , adrenalin, gerilim, sinir , açlık, dostluk , dayanışma , güç, denge , yüzme, koşu ve güç mücadelesi ... Tüm bunları benzer programda inceleyebilirsiniz . Dominik Cumhuriyeti'nde aynı ritimde süren tv tarihinin en Yorucu yarışması Survivor,  tekrardan tek sürü konuşulacak tek bölümle ek olarak ekrana geliyor olacak .

Survivor 25. Kısımda , Bu akşamki yarışma kıran kırana geçecek hediye ve dokunulmaz oyunlarının yanında , tek de vedaya oyun alanı/sahne olacak. Bu gece adada uğraş eden yarışmacılarından birinin ateşi sönecek ve yarışma dışı kalacak. İzleyici reyleriyle belli olacak bu ad kim olacak? Yarışmacılar civarı izleyicilerin de kocaman tek heyecanla beklediği bu an tüm heyecanıyla ekrana geliyor olacak . İlk hafta bitiminde SSM oylamasıyla izleyicilerin favorisi seçilen ad de izah edecek .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020