Survivor 3 Adam Dominik (Fragman) Kahkaha Tufani - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

28 Nisan 2014 Pazartesi

Survivor 3 Adam Dominik (Fragman) Kahkaha Tufani

Survivor 2014 Birleşme Partisine 3 adam damgasını vurdu. Birbirinden komik skeçleri ve taklitleriyle 3 ecstasy izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.   Birleşme Partisinde neler oldu? Survivor 3 Cristal  .  Ünlüler takımından Gönüllülere individual olan Duygu ve   neler yaşadı? Survivor 2014'da 3 Adam yarıştı! (Survivor Birleşme Partisi üç Designer Skeçleri İzle)

3 Adam Survivor 2014 Pazar

Survivor Ünlüler adasından Gönüllüler adasına geçen   ve   neler yaşadı? Adada neler konuşuldu? 2014 survivor Birleşme Partisinde eğlence dolu dakikalar vardı.   Birleşme Partisine 3 Adam damgasını vurdu. 3 Designer Survivor 2014 adası skeçleri ve Yarışmacı taklitleri izleyicileri Hayli güldürdü.  Birleşme Partisinden görüntüler ve 3 Cristal skeçleri dayanarak aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

SURVİVOR SON BÖLÜM BİRLEŞME PARTİSİ İZLE

İki Ünlü Gönüllülere Geçecek

Ekranların babaç ilgiyle izlenen yarışması Survivor'da bu hafta 2 ünlü   arkadaşlarının yazdıkları isimlerin çoğunlukları doğrultusunda gönüllüler adasına geçiyor.

Hangi iki   gönüllülere geçecek?

Ünlüler takımından İsmail Baki kimi kastederek  "Bazılarından kurturuz yani" dedi?   Karel "Ben sonuna dek burdayım inşallah" diyerek iddiasını mı ortaya koydu? Takım arkadaşları ile sorunlar yaşayan   Bal ise duygularını "Ada üstüme üstüme geliyor" dile getirdi.

Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen, tv tarihinin en   yarışması 2014 survivor   dolu biricik bölümle bu   star'da.

Yayın Günü: 26 Nisan Cumartesi
Yayın Saati: 20.00

  SURVİVOR Bitim BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Survivor , adrenalin, gerilim, öfke, açlık, arkadaşlık, yardımlaşma, güç, denge, yüzme, koşu ve güç mücadelesi... Bütün bunları eşdeğer programda bulabilirsiniz. Dominik Cumhuriyeti'nde süreklilik nirvana   tarihinin en zorlu yarışması  ,  yeni baştan Hayli konuşulacak biricik bölümle daha fazla ekrana gelecek. 
Adadan kim ayrılacak?
Bu akşamki yarışma kıran kırana geçecek Armağan ve dokunulmazlık oyunlarının yanı sıra, tek de vedaya   olabilecek. Bu gece adada savaşma nirvana yarışmacılarından birinin ateşi sönecek ve yarışma dışı yer alacak. İzleyici oylarıyla ortada olabilecek bu   kim olacak? Yarışmacılar dek izleyicilerin de koçaman bir merakla beklediği bu an bütün heyecanıyla ekrana gelecek. İlk hafta sonunda SMS oylaması ile izleyicilerin favorisi seçilen   de açıklanacak.

Survivor 3 Adam Star TV İzle



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020