Survivor Ünlüler Gönüllüler 3 Adam Skeçleri Kırıp Geçirdi - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

1 Mayıs 2014 Perşembe

Survivor Ünlüler Gönüllüler 3 Adam Skeçleri Kırıp Geçirdi

2014 Survivor 3 Adam Skeçleri! Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler 3 Adam Kamera Arkası Fotoğrafları İzle...Survivor Ünlüler Gönüllüler 3 Adam Kamera Arkası Fotoğrafları (3 Adam Survivor izle)

3 Adam, Yapıt Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler skeçleri izleyenleri kahkahalara boğdu. Survivor 3 Adam'ın kamera arkası fotoğrafları acunn'un TV'de Yok kategorisinden paylaşıldı. İşte 3 Adam, Yapıt Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'in skeçlerinin kamera arkası fotoğrafları ...

3 ADAM SURVİVOR PARKURLARINDA YARIŞTI (İZLE)>

3 ADAM SURVİVOR SKEÇLERİ FULL İZLE

Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler 3 Adam - Ekranların sevilen yarışması 'Survivor'a oldukça başarılı talk show yazılımı '3 Adam' ekibinden Yapıt Yenenler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak misafir oluyor .

Survivor'da 3 Adam Fırtınası

3 Adam Yapıt Yenerler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak Survivor'un birleşme partisinde yarışmacılara süpriz inşa ederek Survivor 2014'ün kolay değil parkurlarında yarıştı. 3 Adam'ın yarışma fotoğrafları izleyenleri kahkahalara boğdu. İşte 3 Adam Yapıt Yenerler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın Survivor serüveni ...

3 Adam'ın Survivor Serüveni İzleyenlerini Güldürdü

Survivor birleşme partisinin içerisinde 3 Adam Yapıt Yenerler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak'ın yaptığı skecler ve yarışdıkları görüntüler geceye damgasını vurdu.

'Survivor' yarışmasının geçen gün akşam en son kısmında '3 Adam' izleyenlere kocaman sürpriz inşa etti . Yapıt Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, Survivor yarışmacılarını misafir alarak 3 Adam programını Dominik'te çekti. Arada da '3 Adam'ın Survivor için özel yaptığı skeçler yayınlandı. Bu skeçlerden en beğenileni ise 3 Adam'ın adada yaşananları açıkladı ve yarışmacıların taklitini yaptığı skeçler oluyor .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020