10 Mayıs Cumartesi Survivor Ünlüler Gönüllüler 29.Bölüm Tanıtım Fragmanı - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

8 Mayıs 2014 Perşembe

10 Mayıs Cumartesi Survivor Ünlüler Gönüllüler 29.Bölüm Tanıtım Fragmanı

2014 survivor En yeni Bölümü Tamıtım Fragman İzle-Survivor 2014

Ünlüler Gönüllüler 29. Bölüm Tanıtım Fragmanı İzle... 2014 Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler en yeni bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı.   2014'ün bu hafta sonu yayınlanacak olan 29. yeni bölümü tanıtım fragmanı Star Tv ve acunn.com'dan yayınlandı. Survivor 2014 2014 Ünlüler ve Gönüllüler'in yeni bölümü 10 Mayıs Cumartesi gecesi saat 20:00'da Star Tv'de olacak. İşte Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'in 29. yepyeni bölümü tanıtım fragmanı ve sonuç bölümde yaşananlar...

survivor 29. bölüm
10 Mayıs 2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler - Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'ın üstlendiği Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında sevinç tamamı geçen gün artıyor. 2014 survivor'un bu hafta sonu yayınlanacak olan 29. yepyeni   tanıtım fragmanı Star TV ve acunn.com'dan yayınlandı.

Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler - Bu sezon Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında tüm hafta   tek ödül ve dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Survivor 2014'ın bu hafta sonu yayınlanack olan 29. yepyeni bölümde yarışmacıların   bir oyun ile karşılaşacağı merak konusu.

GÖKHAN İLE TURABİ YENİ BÖLÜMDE KARŞI KARŞIYA GELECEK

2014 survivor'ın bu hafta sonu yayınlanacak olan 29. bölümdeki   oyununda geçen hafta tartışma yaşayan Gönüllüler Takımın'ndaki   Çamkıran ile Ünlüler Takımı'ndaki Gökhan Keser hasım karşıya gelecek. Zamanımızda yayınlanan yeni bölümü tanıtım fragmanından anladığımız kadarıyla oyunda Turabi, Gökhan'ın tişörtünü yırtıyor.  'nin bu davranışına Gökhan'ın ve programın yapımcısı Acun Ilıcalı'nın ne diyeceği merak konusu.

NİHAT DOĞAN GÖKHAN-TURABİ KAVGASINI YORUMLADI

TV8 televizyonunda hafta içi hergün yayınlanan Survivor 2014 Panaroma'nın önceki   yayınlanan bitiş bölümüne  'un eski yarışmacısı Nihat Doğan konuk oldu. Nihat Doğan Survivor 2014 2014 Ünlüler Gönüllüler'in son bölümünde meydana gelen Survivor turabi Çamkıran Gökhan Keser kavgasını yorumladı.


'' Turabi'nin hareketlerini asla doğru bulmuyorum'' diyen Nihat Doğan, tartışmadan   İsmail Baki Tuncer, Sahra ve  'ın tavrını çok beğendiğini belirtti.

'Survivor Turabi'nin yaptığı hareketini Hayli yanlış   davranış olduğunu vurgulayan Nihat Doğan, ''Turabi'nin yaptıkları sonuç derece yanlış, ben herşeye rağmen İsmail Baki Tuncer, Sahra ve Survivor akın'ın tavrı çok güzeldi. Sahra ve  'in  'yi, İsmail Baki Tuncer'in de Gökhan'ın tutması Hayli nefis   davranıştı. İsmail, Gökhan'ı tutmasa Allah muhafaza, Berna'da olduğu  , niçin Berna'ya üzüldük? haketmedi dedik.'' dedi.

Nihat Doğan sözlerine şunun aynı   etti; 'Akın'ın bu tarafa dönmesi de aslında Gökhan için koçaman şans oldu, kendisini gösterme noktasında. Gökhan yüzünden daha     2014 survivor değiş diyorduk ama, şu   2 haftadaki Gökhan'a bakıyoruz Survivor akın'ın da bu tarafa geçmesiyle onu sonuç derecede   kullanmaya  , yarışlarda herşeyini vermeye başladı, oyunlarda takımın en iyisi olmaya başladı. Survivor ahmet'in pasifize olmasıyla o ağırlığıyla takımı aldı yönetiyor. Bakıyoruz Gökahn hem kenarda hemde oyunda takımı ayakta tutuyor. Şimdi bu Gökhan gidip Survivor turabi'yle fiziki   temasta bulunmuş olsaydı, Gökhan   Dolu üzülürdüm...'

SURVİVOR Sonuç BÖLÜM ÖZETİ

Star TV televizyonunda yayınlanan dünyanın en zor yarışması   2014 Ünlüler Gönüllüler yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor 2014'ın bitiş bölümünde   heyecanı yaşandı.

2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler'de bir ayrılık daha yaşandı. Dokunulmazlık oyununu   Ünlüler Takımı ada konseyine gitti. Ada konseyinde en Hayli İsmail Baki Tuncer ve Survivor tolga Karel'in isimi çıktı. Yapılan SMS oylamasında   gelen   Aktaş, İsmail Baki Tuncer ve Tolga Karel'in yanına Ahmet Dursun'un ismini söyledi. SMS sıralamasında 6.   sırada olan İsmail Baki Tuncer adaya   eden ad oldu.

SURVİVOR 5 MAYIS SMS SIRALAMASI

  Ünlüler Gönüllüler'in 5 Mayıs 2014 Pazartesi sms sonuçları şu şekilde sıralandı; 1- Serenay Aktaş, 2- Gökhan Keser, 3-   Karel, 4- Survivor merve Aydın, 5-   Dursun, 6- İsmail Baki Tuncer...

SURVİVOR İSMAİL BAKİ TUNCER KİMDİR?

2014 Survivor 2014 yarışmacısı İsmail, 1977 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Orta halli ve 3 çocuklu biricik ailenin ortancası olan İsmail Baki, yeteneğini ufak yaşlarda keşfetti. İlk   rahmetli Kemal Sunal ' ın Şaban tiplemesiyle taklitlerine başlayan İsmail Baki, sayısız yetenek yarışmasını kazandı ve gitgide kendini geliştirdi. 1999 ' da vatani görevinden dönen İsmail Baki, 2001 yılında yapımcılığını Hıncal Uluç ' un üstlendiği, sunuculuklarını Ali Kocatepe ve   Erdoğan ' ın yaptığı TRT 1   yayınlanan Tele Pazar programında canlı yayın skeçleriyle merdivenleri   tek tırmanmaya harekete geçmek.

Survivor 2014 İsmail Baki 2003 yılının en başta ayında Radyo Klas ' da sanatını konuşturuyordu. Yeteneği Bol bol geçmeden keşfedildi ve tv reklamlarından, dizi filmlere; Radyo reklamlarından, televizyon programlarına, medyanın tümü alanında ismi tanınır oldu. Biricik spor kanalında "Komiglig" adlı spor komedi programı ve bundan başka "Magazin Rüzgârı" adlı programda parodilerde boy gösteren, "Kısmet Değilmiş" ve "Erkek Tarafı" dizilerinde rol  , Meşhurlar Perdesi ' nde   tiplemeleri sesiyle canlandıran ve radyolarda sesiyle hayat verdiği karakterlerin olduğu reklam işleri dönen İsmail Baki; şu ana dek sonra Süper FM ' e displace oldu.

İsmail Baki TV8 ' de yayınlanan "Joker" adlı şaka programında ve bir kez daha TV8 ' de "Co-Medya" isimli programda   almıştır. Kanaltürk   "Medyatip" isimli mizah programında vazife alan İsmail Baki 5 Ekim 2009 ' da Pal FM bünyesinde programme yapmaya başlamış ve 26 Ağustos 2011 ' den itibaren radyoculuğa ara vermiştir. 2011 sonlarında TRT 1 ekranlarında State isimli gizli   açıklama yarışması sunuculuğu üstlenen İsmail Baki, TNT televizyonunda İSMAİL adlı programıyla izleyenlerin beğenisini kazanmıştır. İsmail Baki bitiş hasıl olmak Fox TV'de Tv isimli komedi programı yapmıştır. İsmail Baki evli ve iki Yavru babasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020