Survivor Fragmani Kavga İzle Survivor Yeni Bölümde Ortalık Karışıyor! - Survivor 2020 Turkiye Fan Club Hoşgeldiniz

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

8 Mayıs 2014 Perşembe

Survivor Fragmani Kavga İzle Survivor Yeni Bölümde Ortalık Karışıyor!

Survivor 2014 Fragman İzle Survivor Yeni Bölümde Ortalık Karışıyor!

Survivor'da Turabi Gökhan'ı Resmen Hiçe Saydı!

Survivor adasında ortalık karışık. 2014 survivor yarışması en yeni bölümde heyecan kapanış düzeyde. Survivor yarışması yepyeni bölümü ile ilgili bilgiler ve fragman videosu burada...

survivor dokunulmazlık oyunu

2014 Survivor adasında ortalık karışık. Survivor 2014 yarışması yeni bölümde heyecan son düzeyde. Survivor yarışması yeni bölümü ile ilgili bilgiler ve fragman videosu burada... Survivor 2014 yeni bölümünde heyecanlı dakikalar yaşanıyor. Survivor yeni bölüm 10 Mayıs Cumartesi saat 20.00'de Star TV'de. Survivor yarışmasına ait yeni bölüm fragmanı izlemek için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli. Survivor yarışması yeni bölümde gözleri kapalı halde rakiplerini yıkmaya çalışan yarışmacılar arasında yaşanan rekabet nefes kesiyor. Survivor 10 Mayıs Dokunulmazlık Oyunu yeni bölümde yarışmadan eşleşen Turabi ile Gökhan'ın karşılaşması nefesleri kesti. Survivor'da Turabi ile Gökhan arasında kıyasıya geçen yarışma sırasında Turabi, Gökhan'ın tişörtünü parçaladı. Survivor'da geçen bu kıyasıya karşılaşmanın fragman videosu (Youtube) aşağıdadır. Survivor yeni bölüm fragmanı izleme linki hemen aşağıdadır... Survivor yeni bölüm fragmanı izle...

SURVIVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE 10 MAYIS CUMARTESİ STAR TV

 STAR TV SURVIVOR CANLI İZLE >>>

Survivor Adası'nda heyecan tam gaz devam ediyor. Sonlara doğru rekabet daha da kızışıyor. Survivor adasında bu haftanın galibi kim oldu? Survivor adasına veda eden kim oldu? Seyircilerin gönderdiği SMSlere göre Survivor adasına kim veda etti? Survivor yeni bölümü ile yine nefesleri kesti ve izleyenlerini adeta TV başına kilitledi. Survivor 2014 Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleştiriliyor. Survivor adasında geçen hafta Ünlüler takımından Gönüllüler takımına geçen Akın ve Duygu, farklarını ortaya koyarak Survivor gönüllüler takımına oyun kazandırdılar. Survivor 2014'de heyecan, adrenalin, gerilim, öfke, açlık, arkadaşlık, yardımlaşma, güç, denge, yüzme, koşu ve güç mücadelesi sinirleri geriyor, izleyenler ekran başına kilitliyor. Survivor 28. bölümü dün akşam 5 Mayıs Pazartesi günü Star TV ekranlarına geldi. Yine heyecan yine aksiyon, öfke, açlık ve açlığın getirdiği gerilimli ortamda bir taraf yarışmayı kazandı. Survivor 28. Bölümde neler olduğunu merak ediyorsan, Survivor yeni bölümü kaçırdıysan ve Survivor yeni bölümü yeniden izlemek izliyorsan ve ayrıca Survivor yarışmasınının ekranlarda olmayan görüntüleri olaylarını izlemek istiyorsanız aşağıdaki linke tıklamanız yeterli... İYİ SEYİRLER



SURVIVOR ADAYA VEDA EDEN SÜPRİZ İSİM KİM?

SURVIVOR 28. BÖLÜM VE DAHA FAZLASI İZLE

Survivor adasında heyecan dinmiyor, rekabet artıyor. Geçen hafta Survivor'da Ünlüler takımından Gönüllüler takımına geçenler dengeleri değiştirdi. Bu hafta Survivor adasında neler olacak? Survivor yeni bölümüyle 3 Mayıs Cumartesi Star TV'de 20.00'de Canlı İzle. Ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışması Survivor’da geçen hafta yapılan eleme sonrası Akın ve Duygu gönüllüler takımına geçti. Survivor'da geçen hafta yaşanan muhteşem birleşme partisi ve 3 Adam Eser, İbrahim ve Oğuzhan’ın adaya gidişi iki takım yarışmacıları için moral oldu. Survivor Gönüllüler ve ünlüler bir günlüğüne de olsa yarıştıklarını unuttu ve gönüllerince eğlendi.

Yayın Günü: 3 Mayıs Cumartesi
Yayın Saati: 20.00

SURVIVOR 26. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Survivor full izle. Survivor 23. bölüm fragmanı izle. Survivor son bölümü ile 28 Nisan Pazartesi akşamı Star Tv'de yayınlandı. Son bölümden neler olduğunu merak ediyorsan Survivor fragmanı burada... Survivor adasında neler yaşandı? Survivor yarışmasından haftalar ilerledikçe gerilim ile birlikte heyecan arttı. Survivor adasından her hafta bir kişi eleniyor. Survivor 2014 ünlüler gönüllülere karşı. Survivor adasında son bölümde dengeler değişti. Survivor 2014 son bölümde oyunların galibi kim oldu? Survivor'da 23. bölümde ayakta kalan hangi taraf oldu? Survivor 23. bölüm fragmanı linki aşağıdadır tıkla izle öğren...

Survivor adasında heyecan dinmiyor, rekabet artıyor. Ünlüler takımında Gönüllüler takımına geçenler kim? Survivor'da Gönüllüler takımına geçenler ünlüler takımı hakkında neler anlattı? Hepsi ve daha fazlası burada... Survivor'da ödül oyununu hangi kazandı? Akın ve Duygu'nun Survivor gönüllüler takımına geçmesi nasıl etki etti? Survivor yeni bölümde artık iki takımda da altı kişi oldular. Ünlüler takımından gönüllüler takımına geçen Akın ve Duygu, bu haftaki Survivor ödül oyununda Gönüllüler takımına pozitif olarak etki ederek Ünlüler takımına beklemedikleri bir yenilgi yaşattılar. Survivor Gönüllüler takımı, Survivor yarışmasının ikinci yarısı ilk bölümünde Akın ve Duygu'nun gelmesi ile birlikte güçlenerek Ünlüler takımını farklı şekilde mağlup ettiler. İşte Survivor yarışması 25. bölüm Ödül oyunu ve kazananları tıkla izle!

SURVIVOR YENİ BÖLÜM ÖDÜL OYUNU

AKIN VE DUYGU ÜNLÜLER TAKIMI İÇİN NELER DEDİ?

Survivor Gönüllüler'de Akın Ünlüler takımıyla ilgili düşüncelerini anlattı. Akın ünlüler için bakın ne dedi? Survivor gönüllüler takımına geçen Akın eski takımı survivor ünlüler için ne dedi? gönüllüler takımına geçen Akın ve Duygu Gönüllülere nasıl etki etti? Survivor Akın "Ünlüler takımında en zayıf halka olarak duygu'yu görüyorlardı içeride. İşte oyunlarda bize çok puan kaybettiriyor falan diye. Diyecekler ki kendi kendilerini tatmin etmek için 'en zayıf olduğunu düşündüğümüz kişi gitti' diyecekler. 'Akın'da zaten burada değildi, öbür taraftaydı. Zaten sonradan geldi. Aslında hiç planlarımızda yoktu. Biz zaten şu anda istediğimiz kadrodayız" diyecekler. Akın'ın bu sözlerine karşılık arkadaşları "Biz de gereken cevabı oyunda veririz. Duygu da verir. Sen de verirsin." dediler.
Akın şöyle devam etti "Ondan sonra, şimdi kendilerine öyle şey bulurken tatmin edecek böyle hikayeler bulurken oyunu kazandığımız anda bütün o hikayeler böyle ortada kalacak.
Turabi "ben sonsuz inanıyorum bütün cevabı oyunda vereceğiz gibime geliyor." dedi.
Akın Survivor ünlüler takımındaki herkesi tanıdığını ifade ederken kim yüzmede zayıf kim güçsüz kim daha yavaş kimin beli sakat kimin dizi sakat hepsini bildiğini ve eşleşmeleri yaparken bunları göz önüne alacaklarını söyledi.

AKIN, ÜNLÜLER TAKIMININ ZAYIF YÖNLERİNİ ANLATIYOR!

Ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışması Survivor’da bu hafta iki ünlü isim arkadaşlarının yazdıkları isimlerin çoğunlukları doğrultusunda gönüllüler adasına geçti. Bu isimler Duygu ve göünllüler takımndan ünlüler takımına yarışmanın başında geçen Akın oldu. Survivor 2014 ünlülerden iki kişi gönüllülere geçecek. Survivor'da hangi iki ünlü gönüllülere geçecek sorusu çok merak ediliyordu. Duygu ve Akın oylamada üçer oy aldılar.

Ünlüler takımından İsmail Baki kimi kastederek  “Bazılarından kurturuz yani” dedi? Tolga Karel “Ben sonuna kadar burdayım inşallah” diyerek iddiasını mı ortaya koydu? Takım arkadaşları ile sorunlar yaşayan Duygu Bal ise duygularını “Ada üstüme üstüme geliyor” dile getirdi.

Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleşen, televizyon tarihinin en zorlu yarışması Survivor heyecan dolu bir bölümle bu akşam Star’da.

SURVİVOR 23. YENİ BÖLÜM

Ekranların vazgeçilmez yarışması Survivor’da geçen hafta ünlüler adası karıştı. Gönüllüler adasında ise Ertunga’nın adadan ayrılması ile  moraller bozuldu. Heyecan, adrenalin, gerilim, öfke, açlık, arkadaşlık, yardımlaşma, güç, denge, yüzme, koşu ve güç mücadelesi...

Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleşen, televizyon tarihinin en zorlu yarışması Survivor bu hafta yine ünlüler ve gönüllüler takımlarının amansız mücadelelerine sahne oldu. Survivor son bölümünde eteklerdeki  taşlar döküldü!

Geçen hafta Survivor ödül oyununda bir yarış kaybeden ünlüler takımı arasında yaşanan tartışmalar gündeme oturdu. Survivor son bölümde Duygu Bal ve Ahmet Dursun arasında yaşanan gerilim tüm ekibe yansıdı ve ekipteki kutuplaşmalar iyice gün yüzüne çıktı. “Bunların hepsinin hakkından geleceğim”

Hakkında dedikodu yapıldığını söyleyen Tolga Karel kimler için maskeleri düşecek dedi? Ünlü oyuncu “Bunların hepsinin hakkından geleceğim” derken ne anlatmak istedi? Hepsi Survivor’un son bölümünde.

Survivor yirminci bölüm izle, Dünyanın en zorlu yarışması Survivor son bölümde yine ünlüler ve gönüllüler takımlarının amansız mücadelelerine sahne oldu. Survivor yirminci bölümüyle 26 Nisan'da ekrana geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Survivor 2020